Am avut si eu nelamurirea asta... "Setarea" o poti face din mail-ul primit. Undeva jos ai o chestie cu "unsubscribe" sau "dezabonare" ceva de genu... Dai un click si ai rezolvat problema. Totusi o sa mai primesti noutati TPU si o sa fii anuntata cand ai un raspuns castigator, cand vrea sa te adauge cineva in lista de prieteni, cand primesti un mesaj etc.
Eu mi-am inscris contul pe o adresa pe care n-o folosesc, asa ca nu ma deranjeaza cate mail-uri-s trimise acolo. Succes la ceea ce cauti.
Pai vezi ca in josul paginii de e_mail, acolounde tu citesti:
... te intreaba:
Daca stii sa-i raspunzi, iti ia mai putin de 5 minute sa o faci! Trebuie doar sa faci click pe intrebarea de mai sus si sa scrii raspunsul!
... iti multumeste!
* daca doresti sa nu mai primesti notificari atunci cand prietenii tai pun intrebari pe TPU.ro, click aici.
unde scrie "clik aici"(este scrii cu albastru), dai clik si urmezi instructiunile
Buna!
undeva in josul paginii iti apare ceva de genul:daca doresti sa nu mai primesti notificari atunci cand prietenii tai pun intrebari pe TPU.ro, click aici... dai click acolo si nu vei mai primi intrebarile pe e-mailul tau. pa pa! :**