| coco1molly a întrebat:

Am nevoie de un sfat de viata. As vrea sa ma las de scoala (sa nu mai fac clasa a 12a) si sa lucrez undeva (aici as avea nevoie de ajutor, nu stiu unde) si sa ma mut singura. Visez prea mult?

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Termini cele 12 clase daca nu vrei sa ajungi curva sau maturatoare de strazi

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, sfaturile de viata le poti doar de la parinti! Sa nu uiti asta!
In ziua de azi, si cu diploma de studii nu faci mare lucru.Sunt tineri cu facultate cu master si care muncesc afara ingrijind batranii altora.Asta in cel mai bun caz!
In aproape orice job se cere calificare si experinta.
Sunt si munci unde nu se cere calificare, dar sunt putine si nu iti asigura traiul de zi cu zi! Majolitatea dau mai bine de jumatete din salariu pe facturi, cealalta de mancare, uneori nici nu le ajunge.
Eu zic sa termini macar scoala, vei avea diploma de 12 clase, poate chiar si de bac.
Apoi vei vedea ce vei face.

| coco1molly explică (pentru Fatamuntilor):

Tocmai de asta de mi-e frica. Daca fac o facultate si o fac degeaba? Imi pierd timp si banii parintilor... Si cu parintii...mai greu. Eu vreau doar sa plec mai repede de acasa

| Fatamuntilor a răspuns (pentru coco1molly):

In primul rand vei avea diploma de 12 clase! E un inceput.
Vei gasi tu ceva, macar ca vanzatoare.
Termni scoala, apoi iti depui dosarul de somaj.In timpul asta iti cauti ceva de munca prin intermediul lor.
Cauti o batrana la care sa stai in gazda, sunt destule cu pensii mici care nu-i i-ar strica niste bani in plus.

| Dismally a răspuns:

Mai bine stai sa termini si clasa a 12-a si pe urma iti gasesti tu ceva de munca.

| Sociopat a răspuns:

Avand in vedere ca nu stii ce sa faci si crezi ca visezi prea mult arata ca nu esti pregatita si intr-adevar, visezi prea mult.E doar o faza.O sa-ti treaca. Termina liceul si vezi pe unde e nevoie de dansatoare.Castigi bani frumosi frecandu-te de burta unui grasan cu bani.Te duci si tu intr-un club in care nu se fac prostioare cu dansatoarele.

| MicutttaDeTot a răspuns:

PAi eu stiam ca trebuie sa ai toate clasele terminate si bacul dat ca sa poti sa te angajezi, dar acum tu faci cum crezi. Dar e bine sa termini totusi cele 12 clase... Bafta :*

| coco1molly explică (pentru MicutttaDeTot):

As vrea sa ma mut cat mai repede de acasa si sa ma mut... Eu deja lucrez ca promoter, dar nu castig cat sa ma pot intretine singura.