Mi-a luat ceva vreme pana am inteles povestioara ta dar acum sa trec la raspuns. Poi in primul rand incercarea moarte n`are asta`i sigur, dar daca nu te simti sigura mai bine intalneste`te cu dl. X si vezi cum sta treaba intre voi si fata in fata. Si mai bine parerea mea sa vorbesti despre asta cu el NU pe mess ci la un suc sau stiu eu la o plimbare, mai bine discutati asa nu pe mess nu are rost. Eu spun ca daca esti hotarata sa ii spui daca tu crezi ca il cunosti destul de bine fa asa : il intrebi prima data daca promite ca daca ai sa-i spui ceva nu se va supara pe tine si ca ve`ti continua sa vorbiti ca si pana acum, dar cu conditia sa fie sincer cu tine [mai bine de cat sa te minta de asta spun fata in fata ca poti sa ii vezi expresia fetei nu ca si pe messenger] in legatura cu pararea lui despre aceasta. Deci eu cam asa spun apoi cum faci este alegerea ta :*! Oricum bafta!
Am uitat sa spun. im fiecare seara vorbesc cu el, radem destul de mult impreuna pe diferite teme.Dar...nu ne-am vazut NEVER LIVE...
Poi Mai bine va vedeti prima data! Nu te`ai gandit niciodata cum o sa ti se para live? Sau nu ti-ai pus intrebarea ca poate no sa se comporte asa frumos cu tine ca si pe messenger ? Mai bine va vedeti prima data :* Oricum Succes! >
Ady00032 întreabă: