TPU nu este site unde ne plangem,nu ne pasa de plangerile tale,pune o intrebare si gata, omule suntem straini, mai apropiat e un strain de pe strada decat noi, ai priceput, nu ne pasa de existenta ta medicorca
Pare genul de fata care nu e capabila sa spele o farfurie de una singura, patetic
Fata ideala nu exista, asta e o tampenie
Fiecare persoana are o perspectiva propie asupra frumusetii
Vai, îmi cer scuze măreției tale că am uitat să înșir acolo "gospodină". Chiar vream. Jur.
Asta e un pet, nu fata; am motan si e mult mai adecvat ca pet. Sa ma scuzi ca nu am citit tot; nu mananc, nu beau si nu citesc nimic dulce. Eu sunt insurat, e momentul sa spun asta iar femeia ideala o pot descrie si trezit din somn adanc: Discuta cu competenta si citeste zilnic stiintele sociale, adica Istorie, Economie, Antropologie Culturala, Sociologie, Stiinte Politice cu accent pe una din ele, oricare, in care sa aiba si licenta de la o facultate adevarata (UB). Citeste usor in engleza. Citeste beletristica, marile romane, cu accent pe canonul englez. Altceva nu prea conteaza, as avea cu cine sa discut toata ziua (cand nu citesc), si sex s-ar face, caci sunt nebun dupa sex.
Zici chiar tu ca e un catelus nepaimomenit, nu e mai bun un caine, pe care in plus, poti sa il dresezi pentru aparare? Singurul argument contra parerii mele ar fi ca un caine nu e suficient de inteligent. Dar femeia descrisa de tine nu poate fi prea inteligenta; de fapt nici nu exista femeie atat de proasta.
In mare, descrierea e foarte corecta. Treaba aia cu gospodina n-are ce cauta aici. Nu e o calitate.
Nu inteleg ce ai vrut sa rezolvi cu descrierea asta?
Fiecare barbat prefera ca fata sa fie intr-un anumit fel deci ce e ideal pentru unu nu e la fel si pentru altul.
E doar o curiozitate. de ce sunteți toți pe aici paranoici?
Dar de ce nu te duci sa.ti cumperi o păpușă gonflabila, are calitățile pe care le.ai descris si mai putine bătăi de cap
Alba, blonda cu ochi albastri sau verzi. Alea mi se par cele mai frumoase femei posibile. Nu prea mai exista asa multe in ziua de azi. O fi mai multe prin Germania, Rusia si tarile scandinave.
Ai ochii deschisi la culoare?
Nu, am ochii maro. As fi vrut sa-i am albastri.
Prea multe detalii Ce nu-mi place :
Personalitatea, prefer sa fie rebela, nebuna, sa rada cu gura pana la urechi agresiva si ingenioasa
Mai rar ca tine
Pai nu raritatile sunt la cautare in ziua de astazi?