| daniela_7403 a întrebat:

Am niste neintelegeri cu prietenii...si as vrea sa ma duc la o ghicitoare sa-mi prezica viitorul sau macar sa-mi zica cine e la mijlocul neplacerilor, ca nu mai pot iesi din ele. Ce parere aveti? nu prea cred in toate astea dar nu mai pot deja...

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Vino la mine, papusa ca-ti ghicesc in orice ca sa-ti iau baniismug
Tu chiar crezi ca exista cineva pe lume care poate vedea viitorul?(trecutul nu e asa mare filozofie). Nu. Daca nu a putut stiinta crezi ca va putea o baba cu patru claseraised eyebrows
Noi nu stim ce vreme o sa fie peste 2 saptamani sau daca maine va exista d-apoi ce vom face fiecare in parte

| Nicoleta a răspuns:

Oricat de grave ar fi problemele tale, nu apela niciodata la ghicitori.Mai bine ai povesti cuiva ce ti se intampla, cuiva care sa iti dea sfaturi utile, nu inventii.

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu te duce breee la ghicitoare straight face. Sunt nişte escroace. Toate. Mai bine te rogi la Dumnezeu să te ajute cu prietenii tăi, şi crede-mă că lui nu îi trebuie nici un sfanţ.winkingbig grin
Sau poţi să-i spui unei persoane apropiate probleme tale cu prietenii tăi.
Sau na, cum vrei tu. tongue

| 32nelenya a răspuns:

Ghicitoarele nu sunt o solutie ba din contra vei avea cel mai mare regret ca ai apelat la ele.vei ramane leftera si ati va impuia capul cu prostii. singura solutie este comunicarea.doar comunicand va puteti rezolva neintelegerile.big grin multa bafta!

| vorniceni a răspuns:

Glumesti desigur.
Ce sa cauti la ghicitoare, ai nevoie sa cotizezi ceva bani sau bunuri?

Lasa-i pe cei mai needucati sa ajunga la escroacele alea... tu pari o tinara inteligenta!