Asa este si la mine sunt a 7-a dar mamele asa sunt... vor sa fim perfecti ...mama a zis ca daca ma lasa sa invat o saptamana singur iau doar 5.incearca sa ii explici ce ai pe suflet si poate o sa te lase in pace cu ascultatul
Daca te deranzeaza spune-i si daca nu inceteaza e pentu ca sa fie sigura ca inveti!
Aici este o problema de incredere, iar increderea se castiga in timp, eu cred ca trebuie sa-i demonstrezi ca se poate baza pe tine, sa-i arati ca si singur poti lua decizii si nu ma refer numai la scoala, ci in general, sa fii in stare sa discerni intre bine si rau.
Insa apreciez ca-si face timp pentru tine, nu stiu cati parinti mai fac asta.
De exemplu, pe mine mama m-a ajutat la teme pana in clasa a 4-a, apoi nu a mai avut timp sa faca lucrul asta, insa a fost suficient, deoarece apoi m-am descurcat singura.
Ii sunt tare recunoscatoare ca mi-a fost alaturi, altfel as fi ajuns un "derbedeu".
Pe mine doar cand eram mai micuta mama mea ma controla la lecti, acum si la scl am note mari... Dar poate ca asa crede dansa ca e mai bine, sa nu te scape "din mana".
Daca te-a ascultat la lectii de cand esti la scoala sa stii ca bine face.Altfel nu aveai note bune.
Buna! Eu sunt a 6a si nu ma asculta mama la lectii. doar si doar daca o rog eu sa ma mai asculte (rareori, de obicei la teze)! Ii poti spune sa aiba incredere in tine. ca te poti descurca si singura. e problema de incredere aici.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: