| Nelu_Oprean_1959 a întrebat:

Am o camera sh 020 și am uitat parola, ce fac?

14 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ne'a Nelu, doar că te forțezi tare-tare să-ți reamintești. O fi și parola aia, undeva in puțul gândirii...

| lpavel a răspuns (pentru sierra1):

Ce raspunsuri de rahat dai laughing esti la intrecere cu cineva sau doar scrii sa ai si tu ce face laughing

| sierra1 a răspuns (pentru lpavel):

" lpavel : Ce raspunsuri de rahat "

noțiunea "răspuns" e asociată cu o eventuală intrebare. Vezi tu vreuna p-aici? Sau ai tu așa o intuiție pătrunzătoare?

Ti-am vazut si raspunsul anterior la o alta intrebare care la fel: ai raspuns sa te afli in treaba prostule care esti, crezi ca numai pentru acest raspuns al tau te-am criticat? laughing

" lpavel: prostule care esti"

bade, ia recitește, pentru luare aminte

https://www.tpu.ro/......at-parola/

Gata, imi ajunge din prostia ta, du-te la un desen animat ceva ca eu nu-mi mai bat capul cu tine ca ma tragi la nivelul tau laughing

Bade, du-te și convinge-l pe nea Nelul să nu-și arunce camera! Era cât p-aci să-ți creadă inepțiile

| lpavel a răspuns:

Incearca sa faci o resetare de fabrica daca nu reusesti, Ia-ti adio de la acea camera!

" lpavel : Ia-ti adio de la acea camera!"

un răspuns mai inutil și incult ca ăsta, n-am mai văzut! Dar probabil o să mai postezi

Incult esti tu ca habar nu ai ce-i aia si doar vorbesti sa te afli si tu aici la numar laughing si apropo eu o sa mai postez ca ajut cu raspunsurile mele nu ca un prost ca tine, raspunde numai sa aiba ce face sau cum am mai zis esti la intrecere cu un alt prost care da raspunsuri mai multe laughing auzi la el: forteaza-te sa-ti reamintesti parola laughing hmm, si dau raspunsuri inculte? laughing

" lpavel a răspuns: Incult esti tu ca habar nu ai ce-i aia "

bade, iar ai impresia că vorbești cu mă-ta? (remarci cratima!)

Nu ma mir ca esti si analfabet! eu am scris corect dar tu fiind analfabet mergi dupa gramatica ta laughing

| Nelu_Oprean_1959 explică (pentru sierra1):

Eu am cerut un sfat nu mistiouri. daca nu ai ce face du-te și bea o bere că o plătesc eu.sa fie rece sa te trezești din prostie

| sierra1 a răspuns (pentru Nelu_Oprean_1959):

" Nelu_Oprean_1959 : ...sa te trezești din prostie"

nea Nelu, nu fi bădăran!

La (ne)intrebarea ta, ți-am sugerat să-ți amintești ce ai uitat

cu plăcere