Si eu mai vorbesc cu fata, dar nu la fiecare propozitie.
Iar faceti comparatii, si nu stiu sigur dar parca mi-ai raspuns la o intrebare legata de tarani, iar acum folosesti expresia ``mare doamna venita de la tara``. Uite ca la tara asa se vorbeste, si ma indoiesc ca la oras nu vorbesc fetele la fel.Doar fete suntem, ce vrei? Bucura-te ca nu te ia cu ``fa p. z. o``cum e la moda acum.
Merci pentru fundita anka
nu stiu daca o meritam...
dar, sa stii ca si eu te admir mult, din cate am vazut esti o fata cu capul pe umeri, care nu lasa ucrurile nerezolvate.:*
@anka, sa stii ca nu numai cele de la tara fac asta, cat si cele de la oras. Poate nu ai cunoscut tu, dar stiu destule care, dupa maritis, s-au facut disparute din pesajul oamenilor simpli si au ajuns mari vedete ale orasului. Plus ca apelativul "fata" il folosesc atat cei de la tara, cat si cei de la oras. Pot sa spun ca oamenii veniti de la tara sunt foarte educati[unii!], stiu ce inseamna greul si munca, lucru ce la oras gasesti, dar rar.
Si eu sunt astfel de "specimen". Ok, nu chiar la fiecare propozitie, sa zicem...la fiecare fraza.
@diana-mhai sa stii ca ai dreptate, asa e la moda acum.
@anka-sa stii ca admir astfel de fete.Care e problema daca din taranci au ajuns mari lady? Sincer, bravo lor, inseamna ca au capacitatea de a alege o viata mai usoara.
Bafta.
Draga @diana nu am vrut sa te jignesc. Cea mai buna prietena a mea in liceu a fost o fata de la tara de un bun simt nemaiintalnit. Cred ca te doare subiectul daca reactionezi asa. Ma refer la faptul ca tinere care pleaca de la vaca si ajung prin casatorie la un trai mai bun isi uita originea, se duc din ce in ce mai rar acasa la parinti, se imbraca luxos, se umplu de bijuterii si brusc sunt,, doamne", iar tu esti un pres de sters in fata lor. De ce trebuie sa se intample asa? De ce le e rusine cu originea lor? Te admir pentru felul in care gandesti si ma bucur ca ai retinut ca ti-am mai raspuns la o intrebare. Te pup!
Da, cunosc oameni care au ticuri verbale și le-au format prin lipsa de control și repetarea constantă a cuvântului. De asemenea, acum este și o „modă" să spui într-una „tu", „fată" etc. Am un coleg la care unul din 3 cuvinte este „fato". În fiecare propoziție el folosește de cel puțin 2 ori acest cuvânt.
anonim_4396 întreabă: