| Levya a întrebat:

Am o colega in clasa care e fitoasa si mi-a furat prietena cea mai buna... dna invatatoare o apreciaza si toti baietii o plac.De la un timp m-a mutat cu ea in banca si cu fosta mea prietena! Ma deranjeaza faptul ca ambele colege sunt laudaroase si mereu pic eu de vine din cauza lor... ce sa fac ca sa nu mai fiu slaba in fata colega-mi?

Răspuns Câştigător
| moonstalker a răspuns:

Parca ma vad pe mine in descrierea ta... exact acelasi lucru mi s-a intamplat in clasa a 2a (acum sunt a 11a), cand a venit "colega noua"... pai un lucru pe care l-ai putea face e sa incerci sa te imprietenesti si cu celelalte fete, sigur iti vei face noi prietene. gandeste-te ca mai ai multi ani de stat impreuna, asa ca ar fi bine sa nu iti faci din acea colega fitoasa o dusmanca. daca prietena ta cea mai buna tine cu adevarat la tine, o sa se intoarca la tine. si ai putea totusi sa incerci sa te imprietenesti si cu aceasta "fitoasa", ai putea sa ii dai din dulciuri si sa te vada ca pe o prietena. dar ai grija cat imparti cu ea, ca s-ar putea sa profite de tine. cu cat vorbiti mai mult cu atat o sa fie mai bine. sper ca te-am ajutat big grin

0 răspunsuri: