| matadoru a întrebat:

Am o cunostinta care a fost in Italia la niste prieteni si tin sa va mentionez ca e fan M.Jackson.Cand s-a intors a venit bucuroasa si-mi zice ca Michael traieste.Eu o intreb cum asa si mi-a spus ca oamenii de acolo i-au povesit ca Michael si-ar fi inscenat moartea ca sa scape de presa care nu-i mai dadea pace. Un alt argument ar fi cum ca impotriva mortii ar fi ca nicio televiziune nu a aratat imagini cu Michael mort, in cosgiuc. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Nu cred ca e fan. E fanatic.Deci a urcat inca o treapa in idolatrizare.Si despre Elvis s-a zis ca traieste.Si acum si despre MJ. El ar fi vrut publicitate si bani pentru ca avea multe datorii deci prima varianta pica.Nu s-a deschis cosciugul pentru ca asa a fost dorinta familiei, pentru ca vroiau ca regele sa ramane in memoria fanilor asa cum era elwinking

5 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

E mort fizic, dar traieste prin fani, crezi ca nu se afla daca traia, era cunoscut si nu avea unde sa se ascunda

| darrio2007 a răspuns:

Zvonuri.Este mort.

| annutza a răspuns:

P asta nu o mai auzisemlaughing

eu cred ca e mort... o data ce s-au facut atatea investigatii.

e mort xcum:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... cred totusi ca'i mortwinking

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Se mai spune asa ceva pentru fanii infoicati mj care totusi au avut un soc cand au auzit de moartea lui