Salut.
Nu am preferințe de acest gen. De obicei, oamenii aleg cifrele în locul lumânărilor, fiindcă sunt mai la îndemână, nu ocupă prea mult spațiu (închipuie-ți 50 de lumânări pe un tort nu foarte mare) și, estetic, arată mai "importante". Dar, acum, fiecare cu propriile preferințe.
Sănătate!
Adevarat lucrurile diferă de la persona la persoană. Încerc să îmi imaginez acel tort de o dimensiune mica și 50 de lumânări. Tot ce pot spune e ca sunt mai multe lumânări decât tort
Multumesc pentru raspuns
Sincer, eu una, prefer cifrele. Dar la ziua mamei, la petrecerea de la serviciu, de exemplu, am pus 44 de lumânări mici, doar ca să îi reamintesc că îmbătrânește, văzând așa de multe lumânări ) (și pentru că nimeni nu a stat să le numere, iar trecut de un anumit număr, femeile nu vor să le cunoască toată lumea vârsta).
Pe când, la copii, e mult mai distractiv să sufle în 10 lumânări, decât în 2, formate din 1 și 0. ^-^
Bineînțeles, depinde de locul unde are loc sărbătorirea zilei de naștere, dar și de invitații pe care îi ai ^-^
Ooo chiar sunt ceva. Cred că a durat ceva pana au fost aprinse toate.
Da am mai auzit de acest lucru ca femeile dupa o anumită vârstă nu prea împărtășesc ce vârstă au. Eu sincer nu înteleg de ce. Toți înaintăm în vârstă fie ca vrem sau nu. Și ar trebui să fim mândri ani pe care îi avem fie ei mai puțin cand de obicei avem mai puțin responsabilitati ori mai mulți cand căpătăm experiteta si înțelepciune.
Mulțumesc pentru raspuns.