Pe internet rezolv toate necesitatiile barbatesti, dupa in realitate termin pactul cu fiecare tipa in parte
Folosesc discord pentru ca se trimite mesajele mai rapid ca pe TPU, Facebook = pentru familie si mai foloseam omegle asa ca amuzament
Au bagat astia robotei pe Omegle de zici ca-s personaje din jocurile alea din 2004 )
On-topic: Facebook, WhatsApp, Discord, Reddit. Dar sunt foarte selectiv.
WhatsApp mai folosesc cand caut o anumite locatie, multi nici nu stiu sa explice unde stau asa ca imi dau un share location, Reddit =am vazut ceva grupuri extremiste, Omegle =e plin de obsedati sexuali, dar asa ca comedie merge
Da, pai trebuie sa fii selectiv
Sincer si eu l-am descoperit acum un an desi lucrez in domeniul IT nu stiam de plaforma asta, acum un an mi-am creat cont si de atunci mai comunic si acolo, m-a ajutat ca am gasit persoane cu care sa conversez în limba Germana, Engleza, am incercat sa invat Norvergiana dar am renuntat
https://www.reddit.com/......asterlist/
Reddit nu degeaba se numeste "Front page of the internet", gasesti absolut orice. Eu de obicei foloses /r/learnjavascript, /r/dankmemes, /r/cheatatmathhomework/, /r/golang, /r/Starbound, /r/Terraria si /r/Minecraft
Bravo ca folosesti pentru a invata
Daca aproape mereu profesorii nostri ne invata in gluma si nu e suficient pentru prezent? Ce sa fac, problema e ca desi nu e competitie directa, stau ore intregi sa fac si eu ce au facut restul, dar nu numai in JS si Go, ma vezi la 3 dimineata ca fac si in Java, C#, Kotlin, VB si ce mai am eu prin PC deja instalate.
Din ce vad pe aici cam rau o duce lumea cu socializatul. Prefer fata-n fata cu persoanele cunoscute, una e sa mai povestesti, sa mai gesticulezi, sa mai spui o gluma, una alta atunci cand esti in fata acelei persoane si alta e sa socializezi virtual.
Totusi ca aplicatii folosesc wapp cel mai mult, Facebook nu am, instragram nici atat, deci nu exist.
În anul 2020, mai mult decât în orice alt an, socializarea se face în cea mai mare parte online.
Internet si cu persoane pe care le intalnesc random prin diferite locatii. Nu-s genu care sa se bage in seama des dar si daca prind o oportunitate nu o ratez.
Porumbei voiajori si mesaje in sticla. Altfel nu ai cum, ca te asculta Zuckerberg.
Https://www.youtube.com/watch?v=hXNpo9aLn3k
Eu personal ma adresez cu "domnul" adica "salutare Domnul Dismally" ceva in genul acesta. Niciodata nu mi-a placut sa spun "salut bai c+oaie Dismally" cum fac astia de varsta mea. E urat tare urat.
Daca vine cineva la mine si ma saluta cu "salutare c+oaie" s-au "ce faci c+arnatule" s-au "bai boschetule" atunci chiar ca ma ia flama https://www.youtube.com/watch?v=wL8vqShAh-w ii trag una sa ma tina minte toata viata lui si merg la puscarie fara catuse de buna voie.
Daca vorbesti frumos cu mine te respect ca pe un domn la costum, daca vorbesti urat cu mine atunci ma pis pe tine si te leg de teava de gaz si acolo rami jegosule.
Mai intai a fost cuvantul caci prin puterea cuvantului s-a putut schimba lumea pe urma au venit faptele. Deci prin urmare daca vorbesti frumos cu mine te ajut chiar daca ai facut o gluma porasta care nu se cade dar te ajut numai si numai daca vorbesti frumos cu mine.
Simplu, nu o fac. Vreau sa interactionez cat mai putin cu oamenii in viata de zi cu zi, mai ales cu necunoscutii. Vreau sa interactionez cat mai putin cu ei deoarece dupa un timp indelungat in care stau de vorba cu ei imi dau seama ca nu-i suport, imi par defecti cei mai multi dintre ei, ma obosesc.
Pe internet...
Adica:
1) Whatsapp
2)mesaje
3)Telefon
4)Fata in fata, daca e sa ma intalnesc cu cineva din intamplare pe afara( dar la o distanta sigura
Fiecare socializează în mod diferit, fie pe internet, sociale, astea, fie în realitate. Cu toate astea, știm cu toții ca în anul acesta cam toți am socializat mai mult prin sociale, vorbind la telefoane, stând la televizoare și tot așa, cauza corona virus... Acum majoritatea au început să comunice și în realitate, văd fetele, băieții în general cu mult mai dezghețați. Mai deșchiși, mai cu tupeu față de acum câteva luni.
Eu nu prea am cu cine socializa.
Vorbesc foarte mult cu maica-mea, findca e mereu langa mine, in rest, socializez pe TPU.