Cred ca tot pe asta mi l-as fi pus, numai ca as fi adaugat si Ioana. Mereu faceam misto de tata (ca lui ii datorez numele) ca nu s-a gandit sa am si eu o zi onomastica...sa beau de 2 ori pe an. Fiind nascuta in august, am suferit toata copilaria ca nu puteam sa servesc (,) colegii cu bomboane.
Dar, in mod sigur, tot Ruxandra m-as fi botezat.
Nu m`ati inteles toti
Ce nume v-ati fi pus voi... fara sa stiti numele pe care il aveti acum
Eu trebuia sa ma numesc sonia ana-maria; la dorinta mamei
tata nu!
fata se va numi ANDREEA
si atunci cred ca pentru prima si ultima data :cocosul a cantat!
si ii multumesc pentru asta, un nume mai frumos nu se putea!
desi nici SONIA nu era rau!
La inceput nu mi-a placut numele ce-o purtam... dar cu timpul m-am obisnuit cu ea; iar acum se potriveste in totalitate personalitatii mele.
Stiu ca mama a facut o multime de lucrusoare pentru mine, inca inainte de a ma naste; isi dorea f f f mult sa fiu fetita si asa a fost si toate lucrusoarela ei, le-a facut pentru LUCIANA. Nu mi-as fi schimbat numele nicicand in memoria mamei, dar poate as fi adaugat si cel al sfintei Elena ziua in care m-am nascut ...Cu consideratie pentru aceasta intrebare, Lucien.
Tot Casiana, imi place mult Casiana...Si simpla coincidenta, si Silvia mi-ar fi palcut...Sau Roxana...:-X
Roxana, ramona, monica, sarah, jessica, erika, ...menekse,...mora,morena,...multe mi-as fi pus
Andra, Gratiela sau Adela.
Dar imi place si numele meu, Victoria.
Viki, nu Victoria.
Adela, sau...raysa ...chiar mi-ar fi placut sa port unul dintre aceste nume...mai mult raysa...(poate o sa mi-l schimb cand voi fi majora)-daca se poate?!
Emma, carina sau iulia(ma cheama iuliana dar mi se par mai frumoase numele pe care le-am spus)
Diana sau Ana :p acum ma numesc Mihaela-Andreea... Andreea imi place dar Mihaela nu
@Silvia, poate vrei sa ne uitam impreuna. Vara trecuta m-am uitat si nu mi'e rusine s'o spun:p
Mi-as fi pus Anastasia sau Maria . Dar si numele meu, Teodora, e foarte frumos . Dar, m-as fi multumit cu orice nume... Toate sunt frumoase si trebuie sa te multumesti cu ce ai.
Frogie întreabă:
anonim_4396 întreabă: