| DjAbstraktw a întrebat:

Am o decizie destul de grea.
Intr-o saptamana va fi doua selectionari, una laa footbal si una la baschet.
Ma sfatuiti la care sa ma inscriu ca la footbal sunt portar si de multe ori ajung faultat cam grav iar la baschet sunt atacant si nu ajung mai niciodata faultat.
In plus la footbal ca portar am primul loc din toata scoala iar la baschet sunt cel mai bun pana in clasele a 11-pea iar eu is a 7-tea.
Ma puteti ajuta.
Dau "FUNDA"

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Nu este o decizie grea absolut deloc. In loc sa te gandesti daca vii acasa faultat sau nu gandeste-te la ce iti place cel mai mult sa faci, care este sportul care te face fericit si implinit.
Eu am facut gimnastica o scurta perioada de timp si cu cat cadeam mai mult de pe barna cu atat ma ambitionam mai tare sa reusesc. Am facut apoi atletism dar daca as putea da timpul inapoi as alege din nou gimnastica. Ma facea fericita cu adevarat si eram mai mult provocata in a fi cea mai buna.
Nu conteaza daca ai esecuri sau reusite. Conteaza sa incerci si sa iti doresti in a fi mai bun pe zi ce trece.
Eu iti urez succes in oricare din cele doua sporturi. happy

4 răspunsuri:
| raducebotari a răspuns:

Du-te la baschet

| DjAbstraktw explică (pentru raducebotari):

Poti argumenta raspunsul ca sa fiu sigur! laughing

| iuliaa9974 a răspuns:

Alege ce iti place mai mult. Daca la fotbal zici ca te faulteaza aia, du-te la baschet, dar daca zici ca esti mai bun la fotbal, du-te la fotbal.
( Baschet-Fotbal 1-2 )
Eu as alege fotbalul, dar indiferent de ce alegi, celalalt sport il poti face in timpul liber cu prietenii. Incercarea moarte n-are. Bafta! :*

| υѕєяηαмє a răspuns:

Baschet happy esti mai bun