anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o fetita de 10 ani sint singura de cand am nascuto am inceput sa ma izolez de toata lumea nu am fost asa ce pot sa fac sa ma schimb nu am mai avut nici o relatie seriosa de cind am ramas singura

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cat de cunoscut suna ce spui tu.
Exact asa am fost si eu.
Prietenele de varsta ta sunt casatorite, au familie, te accepta doar pana la un punct. Pe urma, usile se inchid. Fetita era prea mica s-o poti lasa singura acasa si sa iesi cateva ore macar. O relatie serioasa o vrei, dar, pe de alta parte te framanta gandul ca, poate fetita nu-l accepta, sau nu se vor intelege bine...
Eu am divortat cand fiul meu avea un an si, de atunci, tot singura am fost si tot aceleasi probleme le-am avut. Abia cand era el la liceu, mi-am permis sa mai ies, sa am o relatie. Am avut noroc de un om extraordinar, care se intelege excelent cu fi-meu, care ii este un adevarat prieten. Un om care a avut rabdare cu mine, ca devenisem o salbatica; nu mai stiam sa mai impart viata cu cineva.
Incearca, pe cat posibil, sa nu ajungi asa.
Iesi...plimba-te putin...mergi la un spectacol. Deja, fetita e destul de mare ca sa poata sta singura 2-3 ore. Macar o data pe luna, gaseste-ti un pic de timp si pentru tine.
Iar omul potrivit, cum spunea si @Ruxy... o sa apara...mai devreme, sau mai tarziu. Nu dispera!

| claudya a răspuns:

Comunica cu ceilalti si vei scapa repede de singuratate... fa pasul acesta acum pana nu e prea tarziu...

| Ruxy a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iesi mai mult; cu o prietena la un suc, la un film, la o plimbare prin parc...sa fii relaxata. Nu "cauta" iubirea, poate ai vazut ca nu vine atunci cand o astepti sau cand o cauti. Lasa lucrurile sa urmeze cursul lor normal...si cand te astepti mai putin, o sa apara cineva in viata ta.
A...si nu cred ca te ajuta foarte mult calculatorul si netul. Poti gasi si pe net oameni care promit multe si par cu totul altceva decat sunt. Niciodata nu poti sti cine se ascunde in spatele monitorului, daca spune adevarul sau te minte. Cel mai bine e sa iesi, sa te plimbi, sa iti faci prieteni noi, poate si o coafura noua, mai mult optimism...si nu uita ca atragi ceea ce iti doresti.
winking