anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o fire calmă deseori,sunt atentă chiar dacă nimeni nu stie sau nu observă asta,aud și știu tot dar nu spun și nici nu transmit mai departe, prefer singuratatea și linistea decat galagia. Am avut prietene putine dar s-a terminat tot.Atunci când pierd controlul devin agitată și nu știu ce să mai fac,cu greu iau decizii, refugiul meu este în artă și muzică, am un umor ciudat, nu multi îl înțeleg și nu spun,,te iubesc,, și nici nu fac contact fizic cu cineva. Îmi e frică de eșec și mereu dau de el,eu simt când una din persoanele de langa mine nu se simte bine si incerc să o ajut cum pot, mă doare sufletul pentru fratii mei, prieteni sau animale.
Pe scurt am o personalitate care variază între puțin vulcanică (adică atunci când cineva s-a luat de cineva apropiat mie, este vai de el și nu mai scapă) dar si prietenoasă, iubitoare și darnică, îmi este frică și de contactul fizic, adică îmbrățișări, pupicuri pe frunte, buze, obraji, până și să strâng mâna cuiva îmi este frică și îmi tremură piciorul drept,musc buza de jos,mă ciupesc de brate si obraji pe ascuns,sunt niste obiceiuri care au fost obtinute prin temerile mele, batai și jigniri.

Faza este că oamenii îmi spun că sunt toxică și nu pot iubi.
Nu cred asta dar aș vrea să ascund cumva personalitatea mea adevarata pentru că deranjează pe toata lumea.
Iau decizii greu si uneori daca sunt nervoasă le iau la intamplare.
Ce pot face ca lumea să nu mai fie așa separată de mine? Adică în ochii tuturor sunt ca un extraterestru.

2 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Pare că e vorba de niște traume la mijloc. Dacă lucrezi la ele lucrurile se vor schimba in bine. Un psiholog ar fi în măsură să te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga mea, te felicit pentru felul tau de a fi! Fata de alții care se refugiază în vicii, tu o faci într-un fel benefic, prin artă și muzică.
Cred că ești un om special, dar nu ai o stimă de sine înaltă și stabilă.
Îți recomand să începi sa faci ședințe de psihoterapie pentru a te debarasa de traumele trecutului și acea stare de anxietate pe care o simți în prezența oamenilor străini.