| Ownagee a întrebat:

Am o grava problema cu pcu' astea fiind: Ecran albastru (blue screen) Frezuri (se blocheaza pcu' si nu pot face absolut nimic decat sa'l inchid de la sursa) cateodata se blocheaza si se aude un sunet, apoi isi da restart singur, am citit mai multe cazuri si cazuri asemanatoare si inca nu sa ajuns la o concluzie. CE SE INTAMPLA! tin sa mentin ca am schimbat harddisku' pentru ca multi ziceau ca din cauza asta se intampla, am facut clean in register, am reinstalat windowsu' de 8 ori intr'o saptamana. Nu pot sa'mi dau seama ce se intampla, va rog sa ma ajutati si sa'mi dati add YM: " Ownagee " va rog sa ma ajutati ca disper, nu stiu ce sa mai fac, m-am uitat la tutoriale pe youtube, pe google la sugestii, tot degeaba, face la fel! care ma poate ajuta ori imi dati add la id "Ownagee" ori postati aici ceva sa functioneze! DAU FUNDA! pls help me.

Răspuns Câştigător
| Cromatiq a răspuns:

Din păcate, răspunsul la problema ta ar fi greu de dat, deoarece este ca şi cum ai căuta acul în carul cu fân. Poate să fie o piesă în conflict de natură hardware, dar şi software. Dacă ai schimbat Hdd şi tot ai probleme, îţi recomand să schimbi ramii, să împrumuţi unii de probă, ori dacă ai 2 plăcuţe, să le probezi pe rând, în fiecare slot. Dacă tot vei avea probleme, trebuie să schimbi procesorul. Poate îţi dă eroare de la dvd, placa video... şi după ce ai probat piesele aferente, rămâne placa de bază. Doar prin eliminare poţi afla.

2 răspunsuri:
| digit12 a răspuns:

Daca scoate un tiuit inseamna ca este da la ram!
Funda?

| Ownagee explică:

Le'am probat, am scos placutele, am pus altele, am lasat sa mearga doar cu o placuta, a facut la fel, credeam ca sloturile sunt stricat, dar in caz ca erau stricate nu'mi mai citea ramii, si le citeste, nu'i problema, mi-a consiliat un prieten sa incerc un nou windows, pentru ca problema poate fii de la windows, o sa incerc sa vad daca schimba ceva, in caz contrariu' cred c'o sa'l rup in bucati, si iau altu'winking mersi oricum, dar ma asteptam, sa'mi zice'ti ceva sa fac teste, programe, sa vad ce poate fii, mersi oricum.