Cele cu fite si increzute sunt mai greu de cucerit, si ca orice lucru care se obtine mai greu, este mai cautat. Apoi, este o chestie psihilogica. Daca eu sunt increzuta, inseamna ca eu cred ca am o valoare mare si ca urmare nu accept pe cineva mai prejos, iar cineva care este ales de mine, crede ca si el are valoare daca a fost selectat si s-a ridicat la nivelul meu, ca i-a crescut valoarea pe "piata"! Apoi se poate lauda ca a "avut" o inabordabila, ceea ce ii aduce invidia celor ramasi pe margine! Este ca un trofeu cu care se poate lauda!
Cred ca traim in lumi diferite: tu n-ai vazut baieti ce-si mai doresc fete nemofturoase iar eu nu prea mai vad fete naturale.
Eu stiu ce majoritate ai vazut tu... Cel putin eu ador prima varianta. ORIGINALITATE SI NATURALETE...
1.Depinde de baiat... uni te plac pentru cine esti.alti pentru cine poti fi 2. A fost atat de bun cu mine.desi prietena lui ma detesta... a fost cel mai bun prieten al meu
Eh acum...depinde de fiecare baiat in parte.Nu exista un sablon pentru toti.
hmmmm... cel mai frumos lucru nu'mi trece acum prin cap
1) Ai zis ca ai o intrebare nu 2si 2)aleg varianta intai si a doua intrebare mi-a fost alaturi la greu si ma ajutat la ce cred ca 99,(9)% nu m-ar fi ajutat
Sunt kai multe categorii de baiti
cat despre fetele cu machia mie mi se par okai lumea intoarce capul dupa ele sa fim seriosi da asta nu inseamna ca barbatii ar vrea o femeie ca accea langa ei
Exact e bine sa arati partea pozitiva si fericita din tine! Si daca nu te place...Mai bine cauta alt baiat
Instinctul unui barbat spune ca trebuie sa aleaga femela, indiferent cum este, slaba, urata, frumoasa, grasa, machiata sau nu.
Cand instinctul lasa loc logicii, barbatul alege femeia pe care o iubeste, pe care o respecta, pe cea cu care vrea sa aiba copii.
1.pai fiecare prefera ce-i place sau ceea ce crede ca e bun ca sa se mandreasca prietenilor lui.
2.telefoanele de ziua mea! le apreciez fff mult!:X
alexalx1234 întreabă:
SadSmiles întreabă: