| pascalau12 a întrebat:

Am o intrebare care m-a pus pe ganduri nu am plans la,,Titanic "nici la,,Hachico:povestea unui caine" si la mai multe filme, dar finalul jocului,, The Walking Dead" nu mi-am putut ascunde lacrimile. Vreau sa stiu atat de trist este finalul incat sa plangi si mai vreau sa stiu daca si voi ati plans.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Plang atunci cand emotia este mult prea mare, si nu la comanda..am plans la Hachiko.
O seara bunahappy

| BiuL a răspuns:

Am plans si la Titan si la finalul jocului Walking Dead. E normal, asa e facut jocul sa te atasezi de personaje. Nu am vazut Hachico.

| iulianr a răspuns:

Nu am plans nici la filme si nici la jocul The Walking Dead, dar recunosc ca jocul m-a "dat pe spate" si dupa ce l-am terminat parca simteam un gol in mine...si nu stiu de ce. Pur si simplu te impresioneaza povestea si te face sa te atasezi emotional de personaje. Asemenea jocuri rar gasesti...The Walking Dead este o capodopera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La hachiko am plâns de m-am rupt.
N-am văzut finalul la zombălăi, că în ce mod lălăie 3 zile în cruce, doamni ferește... cred că nici n-am să plâng.

| Corut123 a răspuns:

Eu sincer sa fiu am plans la Hachico dar nu am plans nici la Titanic, nici la The Walking Dead desi finalul este foarte emotionant. happy