Deoalețe nu sunt bani pentlu haltiile si tusul cu cale s-al fațe alți bani. Cliza male... male de tot.
Mah...nu este intocmai cum crezi.Ma mai gandeam si eu asa cand eram mai mic...ha ce usor ar fi in cazul asta ne-am imbogatii cu totii.Gandestete putin
Asta e o gandire de clasa a 3a, a unui copilas care nu are bani sa isi cumpere ciocolata.
daca nu ma insel bancile trebuie sa fie capabile sa iti schimbe orice suma de bani in aur. o banca nu poate sa aiba mai multi bani decat aurul pe care il detine.
acum, daca zici ca nu esti un pustan de clasa a3a trage tu concluzia si raspunde-ti singur la intrebare.
MonyKutza-draguta mea, data viitoare te rog frumos sa pui si sursa de unde ai dat copy paste. daca te mai prind ca faci asta o sa te raportez, ok?
asta e nesimtire! cer prea mult daca cer sa fiu respectata? o, nu! doamne fereste! nu eu, ci munca mea!
Bancile trebuie sa fie capabile sa iti schimbe orice suma de bani in aur. o banca nu poate sa aiba mai multi bani decat aurul pe care il detine.
Banii sunt tot timpul in fabricatie stai linistit. Dar Romania are o datorie uriasa la Uniunea Europeana, iar cei din guver isi bat joc de noi si ne dau salarii mai mici, ca sa plateasca datoria. DEAIA E CRIZA
AlexandraAle121 întreabă: