| DeliaaaMary a întrebat:

Am o intrebare care ma nelinisteste oare sunt adevarate femeile acelea care iti ghicesc viitorul mie mi s-a intamplat si a spuns cu aproximatie exact cum e viata mea o fi real sau a zis la nimereala?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Delia, ce sa stiu sa-ti zic...si mie mi-a ghicit o data o colega in carti si sincer, am ramas cu gura cascata straight face habar n-am de unde stia atatea despre mine, din moment ce cu ea eu n-am schimbat mai mult de doua vorbe...

Zicea mai acum cateva saptamani, la emisiunea Codul lui Oreste, ca poti sa faci diferenta intre cele care intr-adevar au har si escroace in felul urmator:escroacele mereu cer tarife uriase si poti sa le prinzi in plasa; de exemplu, mergi la una si o intrebi: fratele meu este bolnav, vreau sa stiu cum sa-l vindec.Si tu, in realitate, sa n-ai niciun frate laughing sa vezi daca se prinde.

Una cu har, vede ca ceva nu-i in regula, o escroaca, nu laughing

Asta cu fratele e doar un exemplu.Si mincinosi sunt multi, ca Iliuta, ala de pe Antena 1 laughing

1 răspuns:
| yuli10 a răspuns:

Si mie mi s-a ghicit "viitorul" dar in termeni largi. nu o sa iti raspunda nimeni la o intrebare de genul "am vreo sansa cu X?" sau "o sa ajung presedinte?"... in cel mai bun caz o sa ti se zica "se intrevede o relatie dar nu pot sa stiu persoana" sau "poate o sa ai o cariera mare dar nu stiu in ce domeniu". mie mi-a zis o femeie care ghicea ca am un nume mare( si ce ciudat! cred ca jumate din populatie are si un nume de sfant), ca o sa ma casatoresc si o sa am doi copii. mi-a mai ghicit ca am un frate care trece printr-o perioada mai grea si tocmai dadea bacul in perioada aia. dar sa fim seriosi astea sunt generalitati in care se regaseste oricine si fiecare isi imagineaza ce vrea.