| IaninaBailanno a întrebat:

Cum fac sa nu imi mai stea părul in cap practic "îndoit". Adică se vede umflat si usor ondulat in unele parti se simte aspru cand pun mana pe el. Si nu se vede consulat in sensul ala frumos, suvitele respective stau umflate si usor curbate. După ce îl spăl pana la urechi se vede drept si dupa sta umflat zici ca l-am avut în coada.
Nu vreau sa imi spuneti nimic de placa. La salon cand ma duc habar nu am cum il face sa stea bine ca am vorbit cu tipa de acolo si mi-a spus ce sa cumpăr masca de par si alte samponuri speciale cu ce imi da ea acolo si am cumparat si tot prost imi sta in cap. Înainte il aveam drept si lucios. Sa nu mai zic ca mi-au facut niste poze unii de la spate si mi se vedea suvita aia care atârnă în spate pe mijloc foarte îndoită si pare slinoasa oricât de mult ma spal.
Vreun remediu? Ceva?

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Ai parul uscat, ar trebui sa iti faci masti cu uleiuri (sa iti aplici ulei in par-cel de masline mi se pare cel mai hidratant- si sa stai cu el minim 3 ore ca sa isi faca efectul apoi sa te speli cu sampon dar sa nu aplici ulei la radacina, cel putin o data pe saptamana). Eu am observat ca uleiul de masline mai domoleste parul si il si indreapta putin. Si sa folosesti balsam la fiecare spalare, fara exceptii.
Daca nu vrei sa auzi de placa eu am o solutie mult mai buna care nu distruge parul asa cum face placa. Peria rotativa. Indreapta parul in timp ce il usuca si ii da un aspect frumos.

| IaninaBailanno explică (pentru Furnicuta000):

O sa incerc cu ulei ca cu peria rotativă nu merge ca se vede electrizat

1 răspuns: