Păi rupi pur şi simplu legătură cu respectiva persoană şi chiar dacă o să divulge secretul, o să te întrebe celelalte persoane dacă e adevărat, tu începi să razi şi spui ceva gen "Şi tu chiar ai crezut că e adevărat?" şi după razi şi mai tare.
Plus că dacă respectiva persoană vede că nu-ţi pasă dacă-ţi divulgă secretul nu te va mai şantaja şi probabil nici nu-l mai spune crezând că nu este adevărat sau ca nu te-ar afecta in niciun fel.Acum desigur, depinde şi despre ce secret este vorba, dar dacă aplici ceea ce am spus eu mai sus nu ar trebui să fie probleme.
Vadim a spus - Cei mai periculosi dusmani sunt fostii prieteni. Eu zic, cel mai bun mod de a discredita o persoana este de ex urmatorul text pentru ceilalti - Stii cum s-a treaba prietene? Ca oricare care se vede parasit cauta s-a-mi faca rau si se dovedeste magar asa cum l-am descoperit eu, si eu as putea s-a spun despre el ca este un drogat si as fi crezuta dar este sub demnitatea mea s-a fac asta si nu vreau s-a ajung ca el ( inchis citatul ). In cazuri din astea insa cei care ii dau lui crezare nu te vor intreba direct pentru ca oamenii sunt cam lipsiti de onoare si le place barfa pe la spate decat s-a te intrebe direct si prieteneste cum ar fi normal. Apoi in definitiv si la urma urmei cine te respecta iti respecta viata privata si intimitatile. Este o buna ocazie de ati verifica ceilalti prieteni pentru ca vei simti schimbari. Toate lucrurile rele in viata au si o parte buna, fii desteapta si foloseste-te de ele. Considera ca idiotul a dat cu spray de tantari si a facut curatenie in viata ta.