Eu nu cred asta, pentru simplu fapt ca o persoana de 44 de ani ar trebui sa aiba creier si sa anunte imediat Politia, nu sa se lase pipaita si apoi sa se planga altora.
Apoi, in magazine sunt camere de luat verri, deic poate aduce dovada oricand la Politie daca se intampla asa ceva.
Eu cred ca-i poveste inventata!
Nu in magazin se întâmplă ci după ce iese de la muncă pe stradă iar politia după cum am spus a luat-o în derâdere și nu are ce să la facă pentru că sunt minori
Exista presa, exista televiziune, sa-i cheme, sa-i inregistreze pe aia care ii fac asta, daca intr-advar o ating si-i fac ceva.
"politia nu are ce să le facă ba mai mult se râdeau de ea"
Grav. Politia are ce sa faca.
"ce e de făcut în asemenea situații?"
Adunati probe pentru cele doua fapte: hartuirea sexuala si incompetenta politistilor respectivi.
Probe audio-video, de preferat.
Apoi merge sa faca plangerea mai sus de sectia respectiva, la "judet" sau la unitatea de politie (municipala, de exemplu), careia se subordoneaza unitatea la care s-a ras de femeia respectiva.
Cat timp "se fac cercetari" de catre politisti, faceti publice probele pe retelele de socializare, eventual cu ajutorul unei pagini de presa, care vor sa preia cazul. Garantez ca politia isi va da interesul, dupa asta.
Este oraș mare? Sau la tara? Oraș mic unde gaborimea este pe " felie ' cu ei?
Dacă sunt sub 14 ani și NU răspund Penal gaborii trebuie sa meargă la parinti!
Asta este gena și educația lor!
Arad, e oraș mare, dar e un cartier de țigani, acolo și-a găsit de lucru momentan, vrea să își schimbe jobul dar și în oraș s-au luat de ea când era liberă, ăia umblă în tot orașul nu doar în cartierul lor. Nu cred că e politia pe felie nu ei dar la cum sunt țiganii știu să se descurce și să îi facă să fie pe felie cu ei.
WhatheWow întreabă: