| mihai_2762 a întrebat:

Am o intrebare dar mai intai vreau sa va povestesc cu sta treaba: sunt de o luna in anglia(sunt aici pentru ca am luat un stagiu de practica cu tot cu bursa de la faclaughing impreuna cu un coleg de facultate si cu o tipa care este la aceiasi universitate ca si noi dar ea este la master si stam toti intr-o casa pe care ne-a gasit-o angajatorul si de 3 zile a venit sa mai stea o tipa cu noi care este englezoaica tin sa va zic ca romanca noastra este geloasa pe englezoaica pentru ca eu si colegul meu vb cu englezoaica ca sa invatam mai bine engleza si tipa angryX=romanca si Y=englezoaica) sta sus la tv si nu coaboara in bucatarie sa stea si ea de vb cu noi nimic si e suparata si pe mine si pe colegul meu deci tipa X sufera de atentie.Credeti ca tipa X ar putea sa o influenteze cu ceva pe tipa Y adica sa nu mai vb cu noi tipa Y? ca de asa este romanu.multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Ai zis bine "ca de asa e romanul"... englezul nu se lasa influentat de prosti din astea, si nu iau in seama fite ca ale persoanei X. Daca voi sunteti pe treaba voastra, veti putea ramane prieteni si pe mai departe, englezoaicele sunt foarte prietenoase. X in cauza nu are decat de pierdut- niste prieteni.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ar avea de ce s-o influenteze, oricum colega englezoaica nu cred ca s-ar lasa influentata. Eu cred ca ar trebui ca amandoi sa discutati cu colega romanca, sa-i explicati de ce vorbiti cu cealalta si s-o invitati sa participe la discutiile voastre, cred ca si ei i-ar prinde bine in invatarea englezei. Succes si numai bine!

| mihai_2762 explică:

Saiukarra nu am marginalizat-o daca vrea sa voreasca sa vorbeasca oricum eu acum nu mai vorbesc cu ea acuma.si sincer iti spun ca eu am respectato dar ea nu m-a respectat si nu imi place chestia asta. ce daca sunt mai mic decat ea? e mai superioara decat mine in vreun fel? pana la urma nu este o diferenta mare.pricum mie nu imi plac oamenii prostii care mint intr-una si cand u ai dreptate nu e bine vor sa iasa tot ca iei crede-ma saiukarra ca m-am saturat de prosti din astia pentru mine sunt niste oameni fara cultura fara minte si prost crescuti

| saiukarra a răspuns:

Mi-se pare normal, frumos si de bun simt ca tu si colegul tau sa nu o elimina-ti pe colega voastra romanca, marginalizind-o si facind-o sa se simta data la o parte, asa presupun ca veti cistiga mai mult respect si admiratie de la englezoaica, atragind si pe una si pe cealalta in jocurile si discutiile voastre.