Nu... e regizata, gandeste-te cum de adorm aia atat de repede, cand zice ala dormi si ei deja sunt adormiti.Si in plus scrie pe genericul de la sfarsit ca e regizata.
Nu nu este cred ca acei oameni care dau ca sunt hiptonizati sunt platiti sa faca asa
Nu e adevarata. Pentru hipnoza este necesar un anume mediu, o anumita pregatire a terapeutului, nu oricine "da bine pe sticla" poate hipnoza, asa, pentru ca ii cere formatul emisiunii.
Cate fundite dai? 10-20? Stai sa tin sacul.
Logic ca nu este adevarata
Hai ma...cred ca orice om normal care se uita la emisiune isi da seama ca e ditamai trucajul
Cine e ala care hipnotizeaza? un nimeni...nu stie nimeni cine e si de unde a venit...si nici macar nu stie sa vorbeasca...hai sincer... tu nu vezi cu "joaca" aia ca cica sunt hipnotizati?nici cel mai slab elev de la faculatea de actorie nu joaca asa
110 % e vrajeala
Hai te pup!
Nu e adevarata... e regiza...nu ai observat ca prezentatorul ala le spune ce au de facut si apoi ii bate pe umar? eu sincer m-am uitat la prima emisiune si dupa nu mi-a mai trebuit
Rectific, nu imi merge "edit"- poate hipnotiza. Cat despre ce ai spus tu... Of, of, mai, mai! Asta e viata, Deagle. Dura. Cand esti expert, lumea te discrimineaza. Se mai intampla, dar incerc sa merg mai departe, desi e greu sa pierd o asa ocazie sa primesc o fundita
Atentiune!
sa raspunda doar ne-expertii, aia cu "rama" portocalie nu primesc fundite
@Deagle, la intrebarea ta se poate raspunde cu da sau nu, de ce trebuie sa fim inspirati?
stii ceva?, eu nu vreau fundita ta, ca nu se asorteaza cu ce port eu, asa ca nu-mi da fundita ca ti-o trimit retur
ps Bine ai venit pe siteul "Toti Pentru Un fundita"
Nu mai spune ca dai fundite! Nu ai obs ca s-a discutat pe site acest lucru? A devenit deranjanta faza cu funditele.Nu dam raspunsuri pentru fundite! SI nu, nu e adevarata!
Pai uni isi doresc ff mult fundite si de aia spun ca dau fundite!
Psiholoaga, esti expert TPU! Acum trebuie sa fie si altcineva expert.
Nu te discriminez psiholoaga nici pe tine si nici pe ceilalti experti!
Va respect! Ca ati asjuns experti.
@chuck
@silvio
@nony
@just me flory
Stiu ca uni sunt disperati sa primeasca fundite, si de aia zic eu ca dau fundite, sa ajut lumea!
TPU nu e o comunitate in care trebuie sa ajuti
Daca va supar nu o sa mai specific ca dau funda!
La experti le dau inteligent si folositor!
Si la neexperti(cei care m-au ajutat cu raspunsuri bune si relevante)
Vor primi fundite pentru. a deveni si ei experti TPU!
pa, pa
Nu au nici o relevanta calificativele astea, pe bune.
E in cadere libera TPU si aici e vorba de useri. Incercati si voi, oameni buni, daca tot intrati pe acest site, sa faceti ce si cum trebuie.
Aici, teoretic, ar trebuie ne ajutam, daca e nevoie, sa conversam, sa punem intrebari decente cand si daca este nevoie. Dar lucrurile au cam luat-o razna putin.
Nu conteaza cate fundite ai, nu conteaza daca esti sau nu "expert", nu conteaza pe ce loc esti. Conteaza cine esti tu cu adevarat, in viata reala. Personalitatea voastra consta in cate fundite aveti?
EMISIUNEA NU ESTE REGIZATA! Nu scrie la sfarsit ca este, este anuntat peste tot ca e pe bune si oricine vrea sa se convinga are invitatie deschisa sa participe. Aceia sunt oameni alesi din multi tocmai pentru ca sunt usor de hipnotizat iar Vlad Grigorescu nu este un om care "da bine pe sticla" ci este un baiat capabil. www.vladgrigorescu.com. Acolo scrie chestii despre emisiune,
Eu am fost in studio la filmarea emisiunii si va pot garanta ca nu e regizata. Cunosc o fata din cele de acolo. Nici la sfarsitul emisiunii nu scrie ca e regizata ca la celelalte. Asa se intampla cand lumea s-a obisnuit cu regizate precum "tradati in dragoste". Pare regizata pentru ca ce se da la televizor nu e tot din ce era la filmare. Am gasit site-ul lui Vlad Grigorescu www.vladgrigorescu.com
Articol foarte bun despre hipnoza in Romania http://www.adevarul.ro/......67692.html