| Andrutzikka a întrebat:

Am o intrebare:
De ce copii de pe acest site care e chiar minunat isi fac temele aici? Vad chiar multe intrebari care "cuprind" cateva exercitii din tema.
Voi ce parere avetsi?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

De leneși, inconștienți, comozi și pentru că nu sunt raportați la timp.
Temele chiar nu au ce căuta pe TPU, iar copiii trebuie să gândească singuri.

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca exista multi care ii "ajuta",in speranta unei funde,premiu virtual egal cu zero.
Nu realizeaza nici unul ca isi fura singuri caciula, nici puturosul, nici "binevoitorul"!
Daca stai sa te gandesti ca peste 10-15 ani ei vor fi medicul tau de familie,mecanicul auto sau functionarul de la banca, parca te ia cu frig, nu?

| ionutzul31 a răspuns:

Vai mama, chiar nu-ti dai seama cat de tare ma streseaza fenomenul asta laughing

| PcvXd a răspuns:

Frate, daca vor sa rezolve ceva la tema mi se pare corect nu inseamna ca-i faci tema inseamna ca il ajuti cu ceva serios adica doar nu scrie cineva toata tema si tu rezolvi, da intr-adevar nu e foarte corect dar important e ca il ajuti si inloc ca acea persoana sa ia un 4 tu il ajuti si il faci sa ia 10 deci nu cred ca ar trebui sa te mai preocupe asta big grin

| Andrutzikka explică (pentru PcvXd):

Da bby. Il ajuti pe naiba, cand ii scrii rezolvarile si atat. Cum sa ia 1o cand nici macar nu stie cum se face un anume exercitiu? Ce, ii spune profesoarei ca utilizatorul X nu i-a explicat si cum se face un alt exercitiu de genul ala? Gandeste logic. Si ma preocupa ce vreau, nu cred ca trebuie sa te preocupe PE TINE ASTA! cius!