| arn64 a întrebat:

Am o intrebarebig grine ce imi dispar punctele? Stiu ca este o intrebare ciudata, dar cand dau vizualizare profil ma trezesc cu 0 puncte, pe ultimul loc si ca n-am pus nici o intrebare si n-am raspuns, dar mai joc arata pe cine am ajutat si pe cine nu. A mai patit cineva asta? Stiti cum rezolv?

7 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Îşi face refresh site-ul. O să-ţi apară la loc. Nu trebuie să faci nimic, doar să ai răbdare.

| arn64 explică:

Eu as vrea sa stii uce s-a intamplat si cum pot remedia, de ex. ieri au diparut, iar azi cand am intrat au reaparut, iar mai tarziu iar au disparut.

| arn64 explică:

Nu merge cu refresh

Răspuns utilizator avertizat
| Denisse_8813 a răspuns:

Tuturor ni se intampla asa... rolling eyes se reactualizeaza site-ul... apoi iti reapar punctele cu tot ce ai mai strans intre timp! Iar intrebarile si raspunsurile nu ti le poti vedea decat atunci cand nu esti logat pe cont!winking

| Denisse_8813 a răspuns:

Daca vrei sa iti vezi intrebarile si raspunsurile nu te uita la vizualizare profil pentru ca acolo reapar odata cu puctele! Uita-te mai jos de unde scrie "vizualizare profil", le gasesti acolo! happy

| .LoLo. a răspuns:

. chestia ca nu ai intrebari si nici nu ai raspuns nu mi s-a intamplat. dar cu punctele mereu imi face asa.incearca sa dai un email la TPU. poate iti vor raspunde