Pai da raspunsuri cit mai folositoare pentru altii si atunci vei primi o fundita. Aici trebuie sa muncesti pentru a o primi.
Numai bine si nu fi suparata
Pentru ca nu toate raspunsurie tale sunt bune casa ai o fundita tebuie sa fi creativa sa stii bine domeniul bafta
Bună,
Este indicat să te abţii să alergi după fundiţe. Ceea ce contează aici este calitatea răspunsurilor şi cât de mult ai putut să fii tu de ajutor. Îmi imaginez că nu pui mare bază pe ce scriu eu aici, însă crede-mă, fundiţa nu e vitală.
Dacă vei da răspunsuri isteţe, vei avea şi răsplată. Simplu.
Daca nu dai raspunsuri utile normal ca nu primesti fundita. Si pana la urma, ce frate, se mananca funditele si eu nu stiam?
Pai poate te-ai gandit sa renunti la milogeala asta cu funditele? Funditele sunt niste prostii, nu au nicio valoare in viata reala! Utilizatorilor nu le plac cersetorii de fundite, le plac raspunsurile de calitate! Si poate dai raspunsuri de calitate, dar strici totul cu cersitul ala de la sfarsit!
Daca vrei sa fii apreciat, nu mai cersi fundite, da raspunsuri ca lumea, pune intrebari ca lumea si nu in ultimul rand pune intrebari la categorii corespunzatoare!
Daca vroiai sa fii luata in seama mai mult aceasta intrebare trebuia postata la "Totul despre TPU" sau la "Conversatii"! Ori tu din toate te-ai gasit aici!
Asa ca sfatul meu in momentul de fata ar fi sa te orientezi mai bine, fiindca lamentarea ta ma lasa rece!
Vad ca esti destul de veche aici si totusi nu ai reusit sa strangi nici macar o fundita. Poate niciun utilizator care a primit raspuns de la tine, nu l-a considertat atat de bun si de util incat sa-l determine sa-ti acorde funda.Pe viitor raspunde doar la intrebarile pe care le stii si esti sigura ca dau rezultate.
Poate nu dai raspunsuri folositoare.Sau poate dai, dar dau altii raspunsuri mai bune ca ale tale...
@antitemepenet19191 din cate vad eu aici suntem la"Conversatii"
@Maryucka incearca sa dai raspunsuri bune, cat de bune poti astfel munca ta va fi rasplatita si evita sa pui la sfarsitul raspunsurilor "funda" pentru ca asa, ceilalti useri te vor considera o "cersetoare" si nu o sa aduni in vecii vecilor o funda :]
Mindfulness întreabă: