| marius577 a întrebat:

De ieri mi+a luat razna tastatura.In loc de tasta z, cand apas se formeaza y, si cand apas y se formeaza z, apoi cand in loc de doua puncte mi-se formeza ş(ceea ce nu aveam). Ajutor va rog, dau fundita mare.

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Bună. După cum zici, limba ta este acum "Română". În bara de Start, lângă iconurile din partea dreaptă scrie cu alb "RO". Dă click, îţi apar 2 opţiuni: RO şi EN. Dă click pe EN şi s-a rezolvat. happy. P. S. Uită-te din când în când, dacă e iar pe română ştii ce să faci. happy.

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Apasă pe alt+shift! Sau dă un restart! Baftă!

| KlaudyaAddha a răspuns:

Probabil este setat pe limba romana(am patit si eu la fel). Seteaza la loc limba engleza si totul s-a rezolvat. Daca tot se schimba atutomat la limba romana, da-i un restart si s-a rezolvat.

| Adyr0 a răspuns:

Vezi schimba limbajul din Romana in Engelza. Dai asa Control Panel ->Date, Time, Language and Regional Settings -> Regional and Language Options -> Languages -> Details. Si acolo schimbi din Romanian in English United States. Daca nu apare ii dai Add si la Imput Language ii dai English United States. Dai OK schimbi la Keybord pe US dai Apply si gata ai rezolvat problema.

| DmnProfesoara a răspuns:

Apasa Ctrl+Alt...si mie mi se intampla asta.Am apasat odata pe ceva gresit de la tastatura si se spune ca "s-a blocat tastatura". Daca nu merge Ctrl+alt, incearca sa apesi si Esc.Nu mai stiu exact... oricum, noroc

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apasă pe Shift Ctrl de odată pe amândouă

| marius577 explică:

Ms mult de tot. Da asa este, chiar ieri am schimbat limba, crezand ca se schimba ceva inbine, dar am facut rau.Ms mult.