Ai putea sa-i zici pur si simplu baiatului ce simti pentru el, si poate se desparte de ea si sta cu tine.sau astepti si vezi cum decurge relatia lor, daca o ia cu cearta mai mult de o saptamana nu stau, daca e si se inteleg bine.atunci da-te pe langa el fate ca-ti pasa de el, fa-l sa se indragosteasca el de tine. Sper ca te-am ajutat
Stii...parerea mea e ca esti cam rea. Daca vrei sa te razbuni nu dovedesti ca esti cu NIMIC mai buna decat acea fata.Merita sa fie fericita.nu te baga in relatia lor. Daca ii vei desparti, baiatul acela nu va alerga in bratele tale, iar acea fata nu va deveni mai cum se cade.Baiatul te va ura ca l-ai indepartat de fata pe care o iubea, iar acea fata te va ura pentru ce i-ai facut.Nu vei reusi decat sa ii indepartezi pe amandoi de tine si sa ii faci sa sufere degeaba. Sper ca te-am ajutat.
Decii. Vlad[baiatul] si catalina[fata]... Vlad no iubeste asta-i problema dar vrea sa isi bata joc de ea! Si catalina oricum suntem dusmance din cauza unei probleme nu conteaza. Si vreau sa ma razbun pe ea deoarece cand am fost eu cu un baiat ea era cu el pe ascuns :@ ...si am mai avut altul si mi l-a luat si pe ala. deci nu is rea o rasplatesc cu ce, mi-a facut ea Vlad nu ma va ura pentru ca i-am zis ca vreau sa fiu cu el.si ca il plac si s-a schimbat putin comportamentul cu mine in mai bine! asta este povestea trebuia so spun de la inceput
Hmmm...pai in cazul asta...Inainteeee!
) ..nu ai stiut povestea