Asta e o tampenie, un soi de discriminare.Nici eu nu stiu. Asta e un trend lansat de nu stiu-cine... Ce sa faca acum bietele fete care spre exemplu au parul blond natural? Sa se vopseasca sau sa isi puna peruca? Asta e culmea.Nu conteaza de ce culoare a parului iti este creierul acoperit ci de ce capacitate are el...
Brunetele/brunetii au fost invidiosi pe blonde (de ce sa n-o recunoastem, o blonda frumoasa iasa mult mai usor in evidenta datorita aspectului sau fizic, atrage toate privirile) si n-au stiut de ce sa se lege. Este o simpla rautate lipsita de orice logica, argument. Din punctul meu de vedere, exact aceste persoane, care sunt convinse, ca o blonda nu stie sa gandeasca, dau dovada de prostie, de ignoranta. Insa nu ma supar pe cei, care doar fac cate o gluma pe tema asta (deja e o traditie ), desi sunt si eu blonda. Daca n-am sti sa ne autoironizam, ar fi mult prea trist pe lumea asta, plus asta chiar ar fi o prostie.
Cunosc o singura blonda super inteligenta, frumoasa & bogata. E sefa de promotie. Mi se pare un exemplu bun. Dar in rest am vazut ceva specimene care m-au facut sa rad cu lacrimi
Auzi mah @andrei daca tu cunosti o persoana care a facut asa nu inseaman ca toate fac la fel.Ganditi`va frate de 20x inainte sa spuneti ceva
Vai draga o bruneta iese in evidenta pai scumpo si o blonda frumoasa cu niste craci d mori, bronzata etc cum ai sp si tu. Dc dracu` faceti diferente nu stiu ca pana la urma tot oameni suntem toti.
Sa va duceti tare astia care va luati d blonde.
Nu e invidie din partea nimanui! Ce stupid gandesc unii, au ajuns brunetele sa le invidieze pe blonde(asta in nici o mie de ani nu se va intampla). Pur si simpl, ele (blondele) dau dovada de prostie prin toate faptele lor. Exista intr-adevar exceptii. Iar eu cred ca o bruneta frumusica, inalta, bronzata iese in evidenta mult mai mult datorita aspectului fizic decat o blonda, albicioasa si anemica.
De fapt am citit acum ceva vreme, ca blondele si brunetele au o medie a iq-ului egala, iar roscatele cu doua puncte mai mica. cunosc si blonde foarte destepte si brunete proaste ingramadite asa ca e clar "un mit"
StrongHeart întreabă: