| 22anirolF a întrebat:

Am o intrebare foarte tampita, mai ales pentru fete.
Cum va spalati pe urechi si cum va dati cu crema pe urechi si zona de langa FARA sa va udati parul sau fara sa atinga si parul produsul respectiv? Eu, de exemplu, cand vreau sa ma dau cu SPF pe urechi, efectiv e un chin, urasc senzatia de par gras si lipit de piele. Stiu ca e tampita intrebarea, dar aveti ceva sugestii cum sa fac sa rezolv asta? laughing mersi!

2 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Iti prinzi parul in coada si mai adaugi o bentita daca nu este suficient.

| alina2k18 a răspuns:

Sincer am dita unghiile laughing sa ma spal pe urechi e cam greu laughing plus ca am avut otita cand eram mica si matusa mi-a pus ulei in ureche cred si de atunci urasc senzatia aia daca imi intra apa in urechi, se termina tot laughing
Eu ma curat cu discheta demachianta cu apa micelara pe ureche si dupa eawinking plus servetel antibacterian pus pe un betisor de ureche si curat asa santurile urechii sau ce sunt, nu bag in ureche. Parul prins sus plus agrafe ca nu suport sa imi ajunga pe par daca stiu ca nu ma spal in ziua aia.
Plus cand fac baie la par gen aplecata pe marginea cazii ma spal dupa urechi gen cu apa si sampon.
Deci iti prinzi bine parul si dai cu SPF si eventual fixezi cu o pudra translucida si seara neaparat curatat. Acum vara nu e o ideea rea sa iti prinzi parul ziua pentru ca de la caldura parul tot o sa absoarba de pe piele diverse daca e desfacut.
Eu cu discheta cu apa micelara fac de multi ani, mai ales cand ma machiam zilnic, ajunge o gramada de bronzer si pudra pe urechi laughing