| Star_5092 a întrebat:

Imi place de o fata dar e cu 3 ani mai mica decat mine.Si eu sunt mic dar nu dau mai multe date despre nici unul. Fata asta ma place cu adevarat dar nu vrea sa recunoasca.Cina ii este rusine sa fie cu mine.Si oricum. Abia i-a venit menstruatia. Ce sa ma fac.Sa o mai iubesc? Cum imi dau seama cu adevarat daca ma iubeste? Please vreau raspunsuri urgent.

3 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Dragule, singur recunosti ca esti mic, iar ea si mai mica, deci ar trebui sa aveti cu totul alte preocupari. Aveti viata inainte si timp de relatii din belsug. Indreapta-ti atentia spre scoala, invatatura, iar cand vei ajunge pe la liceu, mai vorbim.

| tim a răspuns:

Cunosc cazuri in care ea e mai mica decat el cu vreo 12-13 ani. deci timp ai, ce-ar fi sa fiti prieteni, iar daca o fi sa fiti si mai mult de atat, cand mai cresteti veti fi si mai mult de atat, ca timp aveti muuuult. deci avand in vedere ca traim cam putin, nu cred ca santeti prea mici.doar sa ramaneti copii pana pe la 18 ani, sa faceti ce fac doi copii care se plac si nu ce fac doi oameni mari, ca o sa va saturati si sa fiti mari.bafta

| f a răspuns:

Atata timp cat poti sa te tii si de scoala eu iti pot da niste sfaturi...
Eu sunt fata si am trecut si eu prin asta...pe la varsta ta era un baiat care era innebunit dupa mine, chiar obsedat. am acceptat doar dupa un an sa ii acord o sansa, dar din milastraight face. aveam multa rusine in mine si imi era scarba sa ma sarut cu el.
Bineinteles, povestile noastre sunt diferite, dar faptul ca ii este rusine sa fie cu tine poate fii o problema destul de grava.
Sau poate nu vrea sa afle parintii ca are un iubit si ii este frica;
In concluzie iti recomand sa nu te complici atat de tare; daca tu poti sa iubesti sau sa urasti la comanda este treaba ta, insa mie mi-ar fi destul de greu