| Diiux a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu miley cyrus.am descoperit pe un site intamplator ca scria ca miley cyrus va vorbii cu fani duminica la ora 19:00 seara ora los angesului si ora romaniei 5:00 dimineata si scria siteul. Am intrat pe el si scria sa pun o intrebare pe engleza. nu stiu daca e adevarat dar eu cred ca este pentru ca pare mult prea real pentru a fi niste impostori care se da drep miley.va rog ajutati-ma. dau fundita rosie. pup la voi si multumesc pentru raspunsurile voastre.

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Exista un site in care Miley apare uneori la chat. Ultima oara a fost in martie, iar penultima oara in iulie anul trecut. Si acolo te pune sa-i scrii o intrebare si ea iti raspunde la live chat. In iulie am vazut-o la live chat. Am stat pana la 2-3 noaptea treaza...

6 răspunsuri:
| MusicisMusic a răspuns:

E adevarat. a fost pe chat si mai organizeaza uneori astfel de chaturi. poti sa pui...miley nu iti va raspunde oficial dar o vor face niste oameni angajati de ea pentru acest lucru.ms

| Clauditza a răspuns:

Fundita e portocalie 1 si 2 nu cred in porcari din astea, da tu incearca poate poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley.xxoxxo are webcam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley.xxoxxo are webcam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, acestea sunt niste impostori

| julia_6595 a răspuns:

Miley Cyrus are un site numit Mileyworld, la care trebuie sa platesti ca sa te login in dar iti trimite un paget cu poze si o scrisoare si un member card ...pe site tu poti sa scrii o scrisoare si ea poate intra pe chat-ul de pe site dar ea intra foarte rar am vb eu cu altii care sunt de mai demult pe site si au zis ca a intrat din2007 de vreo 3 ori.