| Chocoleata a întrebat:

Am o intrebare mai ciudata, legata de spiritism paranormal, etc.Cand aveam 2 ani tatal meu a murit si acum, la 13 ani simt ca anumite lucruri pe care le fac ma dezamagesc (adica ma simt bine cand fac lucrurile corect, calumea, teme chestii de genu. dar ca orice om vreau si eu sa scap sa fac nebunii si cei drept le fac! dar dupa nu ma simt bine si simt ca tatal meu nu e mandru de mine!) as vrea sa comunic cu el sa vad ce crede sa ma pot indrepta...si eu simt diferite lucruri de genu ieri cand jucam fotbal peafara m-am intors brusc si am vazut o lumina alba pret de nici o secunda si in 2 min a venit o masina adica am frecvent chestii de astea si nu asa de banale dar n u stiu cum sa le interpretez va rog ajutati-ma sp[unetimi cum as putea sa comunic cu tatal meu si daca ma pot folosi de "puterile mele" daca la am bine inteles ce credeti?

Răspuns Câştigător
| MiyakoSaki a răspuns:

Incearca sa-l faci sa apara.Intreaba ce vrei tu atata timp cat o sa primesti un semn. Cerei sa-si faca prezenta printr-o ciocanitura mai tare daca este el, sau 2 ciocanituri daca nu este el.In general nu poti auzii tot ce spune, trebuie un EVP(fenomenul vocii electronice)numai asa poti sa auzi ce vorbeste. Daca vrei uita-te la "Vanatorii de fantome"care este in fiecare zi pe Axn-sci fi la ora 14:00 sau reluare seara la 19:00 unde arata despre fantome.Cum filmeaza cu diferite camere de filmat si de termoviziune,cu Evp, mai multe lucruri, dar totul este real. Daca vrei sa mai ma intrebi ceva trimite-mi prin mesaj ca-ti sunt la dispozitie.happy

3 răspunsuri:
| Chocoleata explică:

Mai raspunde careva va rog am nevoie de ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nevoie să comunici cu tatăl tău, ci cu tine însuți. Că tot ce ai scris mai sus reflectă trăiri interioare și nicidecum lucruri paranormale. Senzația că tatăl tău nu e mândru de tine vine din interiorul tău, și nu percepi din exterior. Toată asta e imaginația ta. Ție îți pare că tatăl tău te vede și, plus la asta, că mai adoptă și o atitudine (mândrie, dezamăgire etc). Tu simți cum crezi că el s-ar simți dacă ar fi viu și ar vedea ce faci.
"m-am intors brusc si am vazut o lumina alba" - asta din cauza că ai întors capul brusc și (nu cunosc eu cum anume funcționează creierul) de asta ai avut o iluzie optică. Când eu mă scol brusc văd totul violet. Asta ce, înseamnă că lumea chiar a devenit violetă? Sau poate că am presimțit o umbră îngrelată de păcatele omenirii lăsându-se peste casa mea sau cum? Nu cred că e vorba de puteri în cazul tău, tot ce-ai descris mai sus sunt fenomene psihologice și fiziologice obișnuite.

| MistiqueAngeL a răspuns:

Uite cateva informatiihttp://www.descopera.ro/......-spiritele Sper sa te ajute:)