anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare mai seaca asa...De ce se sterg intrebarile?

20 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Nu stiu criticule ca si mie mi-a sters raluca o intrebare sad

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Asta ma intrebam si eu straight face

| JackieSue a răspuns:

-pentru ca unele sunt intrebari care nu respecta conditile
-pentru ca unele sunt de genul "give me a hug" si astea sunt pentru chat
-pentru ca unele nu-si au locul

Totul intr-o propozitie:pentru ca asa a decis Raluca.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Aaaa.happy
Multumim Raluca pentru ca ai raspuns big grin

| JackieSue a răspuns:

pricepusi acu`?laughing

| albastrel a răspuns:

Iaaaa pai raluca crezi ca eu pot sa intreb pe chatul acela cum sa scap de gelozie?

| albastrel a răspuns:

Iaaaa pai raluca crezi ca eu pot sa intreb pe chatul acela cum sa scap de gelozie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raluca, atunci intrebarea lui @bro si a @dmonik-ai, de ce au fost sterse? chiar nun erau intrebari de chat.

| viki a răspuns:

Ca asa a hotarat raluca si eu zic ca e mai bine.Intrebarile care nu-si au rostul.

| Raul a răspuns:

Ce sa va faca raluca daca va e lene sa cititi ...eu am intreabat frumos in privat daca intrebarile din campania Do you remember the time? pot ramane dar DUPA ce am cititlaughingbig grin

auran
| auran a răspuns:

Raluca si eu am facut referire la o melodie cu Pavarotii la sectiunea Muzica si a fost stearsa... ce anume trebuie sa postezi in acea sectiune in acest caz?! ma bucur ca se ia atitudine in ceea ce privesc postarile necorespunzatoare - indraznesc atunci sa am rugamintea sa se stearga si intrebarile cu prescurtari sau a celor de tip mess (nu ma injurati prea tare dragi colegi)...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@raluca-nici eu nu mi-o amintesc, insa era ceva despre prieteni si dusmani.era chiar interesanta intrebarea.si in plus, am dat si eu un raspus destul de interesant. crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo Raluca. Daca poti, intra si cu coasa, ai mai mult spor.Acum...sa nu te gandesti la altceva. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca ti s-a trimis

nony
| nony a răspuns:

Raluca, dar nu este corect, poate userii care au raspuns la intrebarile asemanatoare cu ale lui Albastrel-Alinu nu sunt aceiasi ca in ziua de azi, si raspunsurile lor nu au avut nici o valoare pentru ea.Asa ca noi, cei de azi puteam oferi raspunsuri mai ¨inteligente si folositoare¨.nu este scopul siteului, sa ajutam pe oricine?

| albastrel a răspuns:

Raluca, ok.intrebarea mea se repeta. dar, oare numai a mea? in ultimul timp s-au pus aceleasi intrebari...ieri numai despre Madonna, azi despre tezele unice...nu ma supar ca mi-ai sters intrebarea... dar daca e o lege sa fie pentru toti.adica sa stergi toate intrebarile care se repeta, ca si casuta aceea de cautare are rostul eiwinking

| albastrel a răspuns:

Raluca eu nu fac niciodata un rau gratuitwinking. mai bine sa se repete decat sa se supere cineva ca i s-a sters intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Raluca-de ce nu se se poate pune optiunea de a raporta intrebarea? ar fi mult mai usor sa ti-o aducem la cunostinta decat sa stam sa scriem mesaje peste mesaje.eu,sincer sa fiu, am o lene acum vara incat incerc sa dau un raspuns cat mai concis ca sa nu fiu nevoit sa scriu mult. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
S-a modificat politica site-ului o dată cu chat-ul nou, care se consideră să vină în ajutorul membrilor pentru o ușoară comunicare și multe întrebări se va dori să fie postate acolo, nu aici, pe pagina principală a TPU-lui.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Raluca! ce sa mai cladesti mai, nu vezi ca in constructii nu mai merge nimic? sau tu mai ai ceva bani pusi la saltea? laughing

Întrebări similare