| Ionut6999 a întrebat:

Am o intrebare? Oare care este cea mai buna metoda de reducere sau chiar oprire a poluarii? si nu numai despre turbine eoliene etc, sa se gaseasca o metoda incat, petrolul, carbunele etc. sa se extraga in continuare dar sa fie redusa poluarea. raspunsul cel mai argumentat= funda+ vot iar raspunsul de pe locul 2= vot

Răspuns Câştigător
| AlexC a răspuns:

Nu sunt mason sau instig la genocid, dar, o populatie mai restransa polueaza mai putin.
Dar hai sa vorbim despre Romania. Ar putea construi mai multe hidro/helio-centrale.O problema mai importanta ar fi ce facem cand se termina aceste resurse(petrolul, carbunii, gazele)?
Ca sa reducem poluarea, nu putem opri productia in termocentrale, dar, putem impaduri suprafete imense, sa facem un plaman verde.

2 răspunsuri:
| cristi1212 a răspuns:

Nu poti sa opresti poluarea. Gandeste-te cat polueaza o masina. Acum inmulteste cu 1 milion de masini si rezultatul e doar o parte din poluarea Bucurestiului( cred ca in jur de 1 milion de masini sunt in Bucuresti si imprejurimi). O cale de a reduce poluarea ar fi producerea unor masini ecologice care sa fie si la un pret acceptabil si dupa ce aceste masini sunt produse in masa si puse la dispozitia cumparatorului ar trebui sa se interzica folosirea masinilor mai vechi de 5-10 ani care polueaza destul de grav. In Franta asa este o lege noua, nu ai voie sa circuli cu o masina mai veche de 12 ani. E destul de greu, nu pocnesti din degete si gata, s-a oprit poluarea...

| Ionut6999 explică:

E ca un mini concurs intrebarea mea, si castigatorul ia funda + vot si al doilea doar vot