| Iuliana_Alexandra_B._1995 a întrebat:

Am o intrebare pe care nici eu nu o inteleg. Abia m-am trezit speriata.Am visat ca eu cunosteam un cuplu si fata murise acum ceva timp, sotul ei avea un fel de piatra rosie cu niste chestii negre gen vene dar negre si a chemat un fel de vraitoare cred si cand am aflat m-am dus la ei (faza ciudata e ca in vis ii cunosteam dar in relitate nu)si asteptam toti cu sufletul la gura sa se trezeasca, dupa cam 30 min s-a trezit, am luat-o in brate.A fost ciudat.eram foarte atasata de fata aia si nici nu o cunostc in realitate.A trebuit sa ii explicam ce se intampla.Trecusera 2 luni si revenise la normal totul.Eu stateam la ei.Era faptul ca voiam sa fiu sigura ca nu o pierd din nou. Apoi stiu sigur ca ei stateau gen apartamentul fratelui baiatului si in amartament cu fratele fetei si m-am dus cu fratele baiatului la cumparaturi.Cand ne-am intors fratele fetei abia primise un apel de la fata ce ii zisese: "Veniti repede la spitalul Floreasca, moare." Ne-a zis asta cand a deschis usa sa intram automat am scapat tot ce cumparasem.Fratele baiatului avea probleme cu atacurile de panica.El pur si simplu a cazut pe jos.M-am dus si m-am pus peste el si urlam la el "Ridica-te! Am spus sa te ridici! Spre deosebire de tine eu vreau sa vad daca se mai poate face ceva si daca nu se poate sa imi iau ramas bun!"si il zguduiam si trageam de el sa se ridice odata.S-a ridicat intadevar.A facut doi pasi si s-a pus iar pe jos..am tipat iarasi la el."ridica-te, te rog eu mult ridica-te! Am spus sa te ridici!"faceam ca o isterica si plangem in ultimul hal.S-a ridicat.Am ajuns in fata blocului.Masina o luase fratele fetei..Nu aveam cu ce altceva sa ajungem in afara de taxi(de care nu aveam bani la noi) si RATB.Am ajuns in stata de autobuz m-am urcat in primul autobuz care a venit.Inca plangeam in ultimul hal.Am sunat-o pe mama sa o intreb cum ajung la Floreasca si ca nu am cum sa ajung acasa.A zis ca autobuzul pe care l-am luat nu e bun, m-am panicat si am inceput sa plang si mai tare..Atunci m-am trezit.Ce inseamna visul asta? Tineam foarte mut la persoanele din vis si nici macar nu le cunosc cu adevarat.

Răspuns Câştigător
| 00IDontKnow0p a răspuns:

Vreau sa te lamuresc eu, dar nu de dragul de a raspunde, ci pentru ca si eu am avut vise de genul ca nu cunosteam pe cei din vis dar totusi aveam o legatura cu ei, si am si citit despre vise, deci:

Tu cand visezi, subconstientul tau adauga personaje pe care le-ai vazut in realitate in visul tau, de exemplu: in visul tau se putea sa apara chiar si omul cu shaorma de ieri, sau omul de la care ai cumparat paine ieri, sau te-ai plimbat acum cateva zile pe strada, si ai vazut multe chipuri de oameni, unii de acolo apar in visul tau fara ca tu sa te fi uitat la ei, subconstientul le-a memorat chipurile si le-a adaugat in vis, putea sa iti apara si un cersetor pe care l-ai vazut pe strada in vis, intelegi tu.

Visele tin, nu intotdeauna, ci in mare parte de gandurile tale zilnice, sau de stres, de exemplu, te stresezi mult intr-o zi si iti vine sa te gandesti la cum a decedat animalutul tau de companie sa zicem, si in acel moment subconstientul e supraincarcat si il memoreaza in vis, tu cand dormi, creierul se odihneste, dar subconstientul te ajuta sa respiri, sa te misti in somn si toate cele, asa sa si visezi, dar e probabil sa visezi si random, asa cum cred ca ai visat tu, pentru ca nu cred ca ai avut un deces sau ceva de genul in familie, sau orice alta situatie, dar visele iti joaca feste.

Asadar, e doar un vis obisnuit, nu trebuie sa-ti faci griji, crede-ma, subconstientul aduna toate informatiile si le amesteca la un loc creand un vis fara nicio semnificatie.

BONUS, in caz ca nu stiai: rar visele pot deveni si vise reale ( lucide ) adica le poti controla tu si timp de cateva minute in fiecare noapte in care ai vise dintr-acestea, poti sa-ti controlezi propriul univers, nu pare credibil, nici pentru mine inca nu pare credibil, dar verisoarei mele i s-a luat telefonul de catre tatal ei pentru ca statea prea mult, se gandea foarte mult cum sa-l recapete in ziua aceea, toata ziua s-a gandit la asta, iar noaptea a avut un vis lucid in care a visat ca s-a dus in gradina si telefonul ei era ascuns sub o scandura, dimineata s-a dus acolo si l-a gasit.

Visele sunt si vor ramane cele mai ciudate si uimitoare parti ale subconstientului care au existat, dupa parerea mea.

2 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Poate sunt parintii tai adevarati in diferite ipostaze ale vietiisurprise! daca esti adoptata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele nu înseamnă nimic...
Dar scenariul e bun de telenovelă.

Întrebări similare