anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o întrebare pe care o voi adresa ambelor sexe, de fapt mai mult băieţilor, că chestia asta am observat-o în preponderenţă la ei:
De ce vă ţineţi cozorocul şepcii erect? Mă refer la cozoroacele alea de la full-cap. Majoritatea îl ţin la 175 de grade faţă de gât ridicat puţin cu 6-8, 5 micrometrii. Ca să nu vă stricaţi freza? Atunci de ce vă mai puneţi şi şapcă pe cap? Dacă aveţi o freză d-aia de skateri din ăia, ştiţi voi, cum are Speed99 de pe TPU sau o freză emo, de ce vă mai ţineţi cozorocul erect? Nu văd rostul erectizării cozorocului din moment ce tu nici măcar n-ai freză similară plăcintei...

6 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Am văzut și eu astfel de șepci. Le poartă mai ales cei care suferă de gangsta sau swag, sau ce morții lor au.
Mi se par penibili. Păpușei cu freză de cuc ce au impresia că o șepcuță de retard îi face să arate mai interesanți. MAjoritatea au și tricouri mulate pe trupșoarele lor firave sau pantaloni cu turul la genunchi ce nu-i lasă să facăpași mai mari de 30 de cm.
O adevărată încântare pentru retină...nu știu cât am să mă mai pot abține să nu le proiectez o flegmă între felinare.

| Crucified a răspuns (pentru Wøodenpints):

Fix ăia cu freze de cuc poartă cozoroacele erecte. Şi ieri am văzut aşa ceva, azi nu, din fericire. Apropo, plănuiai să arunci o pungă cu pişat în elevii care stau în spatele blocului în care stai... Când o să faci asta?laughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru Crucified):

Când o sa-i mai văd acolo și o să fiu destul de rapid pe linia pișat-pungă.

| Crucified a răspuns (pentru Wøodenpints):

Deci cel mai bine o pungă cu pişat, că dacă-i cu apă pură, sună cam gay.

| Sociopat a răspuns:

Toti,,marii artisti,, poarta sapca asa iar ei vor sa fie in pas cu moda.
Un pletos cu sapca purtata in felul ala cere cocosel la bucute.

| justyoung9 a răspuns:

Unii considera ca sunt mai cool in acest mod