N-am avut halucinatii dar am ramas cu o problema de sanatate datorita stresului.
Daca azi ai avut o zi proasta ai 2 variante, stai pe marginea patului cu gandul la intamplare si te superi mai rau, gandire care nu iti aduce nici un beneficiu, de la suparari apar si bolile sau varianta a 2 a, schimbi modul de a reactiona la intamplarile negative, lasa-le sa treaca pe langa tine si nu le mai pune la suflet, nimanui nu-i pasa ca te raneste sau ca te supara asa ca nu merita nici tu sa acorzi atentie.
"pe stradă să vedeți oameni sau obiecte pentru 1 secundă și după să dispară"
dacă asta ți se intâmplă ție, in mod cert nu și se trage de la vreun șoc emoțional și la fel de cert e că n-ai un "burnout la creier". Totuși, fă o vizită in primă fază, la medicul e familie
Mergi si discuta cu un psiholog, pentru ca e cel mai bine pregatit sa te ajute.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Nu prea intelegem ce probleme ai din ce ai scris aici.
Nu am pus întrebarea adresată mie.Am scris la persoana 2 nu la persoana mea
Am trecut prin chestii foarte nasoale in viata. Poate si din cauza asta mă apucă râsul când văd cum se vaită unii pe aici ca traiesc cu impresia ca au o viata grea. Din contra pe mine problemele si necazurile m-au ajutat in viata, m-au calit. Ma simt excelent si foarte multumit de mine însumi. Un barbat care primeste totul dea' gata si nu a experimentat durerea si tristețea nu se poate numii barbat.
chiftelutacrocanta întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: