Nu poti astepta de la cineva sa-ti faca mereu pe plac daca tu nu ii oferi ceea ce ceri.
Acum, nu inseamna ca trebuie sa te comporti la fel cu toti asa-zisii prieteni, faci si tu o selectie. In cei care vezi niste potentiali prieteni, poti sa le arati ce-ai vrea de la ei.
Acum, mai sunt si cei pe care tu ii consideri prieteni, iar ei te vad ca o simpla cunostinta; si cei care te admira si incearca sa se apropie de tine, pentru a fi ca tine.
Asa este prieteni sunt rari si uni dintre ei cei drept sunt adevarati si uni nu dar ca sa vezi ce prieten este adevarat si ce nu il testezi prin diferite chestii. iar daca ai vrea sa schimbi ceva la un prieten dupa mine este mai intai sa-l intelegi sa ii intelegi si lui durerile si suferintele ca sa zic asa apoy sa incerci treptat fara sa-si dea seama, sa-l schimbi sub forma unor conditi chiar daca vrei dar intotdeauna sa-l asculti sa vezi ce rea si sa il indrepti acolo unde trebuie sa-l ajuti si etc.
Prietenii adevarati nu sunt perfecti.Sunt si ei oameni, si trebuie sa ii acceptam asa cum sunt.Toti suntem egoisti, dar depinde doza de egoism din fiecare. Cel mai bun prieten as vrea sa fie o persoana de incredere, o persoana pe care ma pot baza.(am asa ceva). Inainte, nici eu nu credeam in prietenie adevarata, dar, dupa mult timp, am cunoscut 2 persoane pe care le respect si in care am baza.Prietenii sunt rari si greu de gasit. Daca s-ar intoarce impotriva mea i-as ierta.Nimeni nu e perfect si, fiecare, ne facem viata dupa bunul plac.
Exista multi "prieteni" falsi dar intrebarea mea e "te consideri un prieten bun?". Pentru a avea prieteni adevarati trebuie sa fii tu unul.
Nu exista prieteni adevarati! Oricat de mult risc sa-mi iau pumni in cap pentru aceasta afirmatie. Nu exista prieteni adevarati.
Totul se rezuma la cine pe cine si in ce fel ajuta. Prietenia pura pe care o avem in copilarie, si aia pana pe la vreo 6 ani, nu-i exista.
Obisnuieste-te cu gandul de a te uita de doua ori inainte sa treci strada.
Bafta!