1. a) Ma ascund sub pat
2. b) "Astia nu-mi ajung nici de Hubba Bubba, zgarie branza ce esti"
3. b) Nu le spun ca mi-a dat bani, daca ii confisca pentru investigatii?
4. a) Eh, e de datoria noastra sa ajutam Polutia Romana, nu?
Frica te paralizeaza, e un sentiment groaznic.In primul rand as suna la politie, nu pun pana pe plicul respectiv deoarece plicul are capacitatea de pastra amprentele si in caz ca individul este implicat intr-o serie de infractiuni poate fi recunoscut usor.Vecinii sunt niste personaje inutile.Nu vorbesc cu ei.Doar politia poate rezolva cazul asa ca sunt de acord sa fac tot ce pot ca sa ii ajut ca sa nu mai poata nenorocii si pe altii
Aş suna poliţia, nu ştiu ce gânduri meschine are în cap/Pe plic rămân amprentele şi apoi dă vina pe mine pentru infracţiunile săvârşite de el/Nu vorbesc la restul lumii, că apoi ajunge vestea în popor şi se va întoarce infractorul/Dar nu aş primii banii pentru afişe, nu vreau să mă implic în nimic ce îl include şi pe el, prefer să las poliţia să se descurce, că doar de-asta sunt poliţai...
a)Te ascunzi unde poti
a)Stau la locul meu
c)Refuzi spund ca nu l-ai vazut.
Fac ce trebuie cu ei
Daca toate testele psihologice ar fi formulate asa de abracadabrant ca al tau, nu le-ar putea face decat aia cu vreo 3 facultati si 5 doctorate.
In fond, ce urmaresti cu testul asta de patru intrebari?
Bună!
a) mă ascund unde pot
a) stau la locul meu
c) refuz spunanând că nu l-am văzut.
b) fac ce trebuie cu ei
Se pare ca majoritatea celor care au raspuns pana acum iau banii. Oare de ce? Ati uitat ca banii sunt doar reprezentantul/corespondentul unei activitati utile desfasurate de oameni pentru oameni. De ce sa luati bani nemeritati?