| pwp a întrebat:

Am o intrebare referitoare la utilizatorul JustLoOkingArOund? voi credeti ca este adevarat tot ce scrie ea? eu o cred in proportie de 50%, dar totusi mi se par prea exagerate intrebarile ei.

Răspuns Câştigător
| GnnAndra a răspuns:

Doamne. E penala rau straight face. Cand i-am citit intrebarile pur si simplu "Huh? ". Nu cred ca sunt adevarate. E plecata saraca de acasa si sta la unu si mai poate sa scrie intrebari pe TPU? Face sex zilnic cu ala, se duce si pe centura. Cand mai are timp saraca sa mai stea si la calculator? Cred ca este unul obsedat si face misto pe site aici. Oricum, daca e adevarat. Frate, ma bucur ca inca sunt virgina! Pur si simplu mi se face scarba de ea. Bravo fetelor cu capul pe umeri applause. Ai dreptate. Sunt prea exagerate! Daca la 11 ani a inceput sexul oral. E jenant rau de tot!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce vrei să intri în polemici?
Pa, pa.

| anad a răspuns:

Ieri si-a mai facut un cont la fel ca primul http://www.tpu.ro/useri?s=JustLoOkingArOund+&o=rank_asc

| mymy a răspuns:

Doamne deci fata aia e nebuna rolling on the floor e o cretina si o c***a deci praful sa ales de ea

Răspuns utilizator avertizat
| Sin a răspuns:

Nu.
De ce vrei s-o promovezi? Sau e asa importanta pentru tine incat a trebuit sa faci un subiect cu ea?