Mergi inapoi la acel email ii face captura de ecran si o trimiti prin alt email.
La care mail?
La „dovada" din urmă cu două saptamani.
Daca nu o ai, e problema ta. Descurcă-te.
Tot ce poți face e din versiunea de web a clientului de mail sa schimbi data din html și să faci un pruntscreen
Am avut noroc ca cineva i-a trimis si nu a ajuns la ea si a inceput sa faca galagie asa ca m-a crezut si pe mine
De aia nu-i bine sa minti te faci de cacaoo orium, persoana stie ca nu ai trimis nimic, de aia tia si spus sa arati ca ai trimis acu 2 saptamani, deci stie ca minti.
Nu mai cauta sa o dai la intors sa iasa ca tine, spune-i ca ai mintit, nu ai trimis de lene
Nu invatam nimic de la tine, normal ca nu invatam sa mintem, este impotriva educatiei umane, la scoala, acasa aprintii, asa te invata sa nu minti, sa nu furi chestii de baza in societatea umana, asa ca nu vad cine ce sa invete de la tine
Nuti fac morala, nu cred ca ai nevoie de morala, ai nevoie sa fii invatata, asta daca n-a avut cine te invata pana la anii astia
Tu tot continui sa minti persoana, cauti dovezi masluite sa-i arati ca tu esti aia cinstita, desi nu este deloc asa.
Sincer, nu te maninca gindu asta, sa te deranjeze asa nitel ca tu cauti sa minti?
Uite sa iti zic eu ce am patit acum ultima data, dar asta din nestiinta, din prostie.
Am comandat pe eBay o scula din aia ce se face guler la tevile de aer conditionat, am zis sa am si eu scula aia, cine stie vreodata poate o sa imi trebuiasca.
Am gasit una bunicica si cea mai ieftina de acolo.Cind a venit am facut poza, eu asa fac, poza la pachet, desfac, poza la produs, in caz de ceva sa trimit inapoi, sa am dovada.
Am observat ca scula respectiva are ceva dubios, asta dupa mine, avea chestia care face acel guler, un con dezaxat sa zic asa.
Iam scris vinzatorului ca nu-i buna, ca mia tramis scula defecta si i-am trimis inapoi, i-am arata poza, nu a zis nimeni nimic nici vinzatorul nici PayPal au aprobat sa trimit inapoi.
Dupa mai cautam eu in alta partte, vad ca asa sunt ele, dezaxate, putine axate, pentru ca cele dezaxate fac acel guler mai bine, mai perfect.
Iti dai seama, nu mai puteam dormi zic uite frate ce am facut, i-am zis omului ca vinde scule defecte, ba nu mai stiam de i-am lasat review, du-te inapoi, cauta, nu am gasit, desi eu stiam cai lasasem negativ, ca m-a pus pe drumuri sa ma duc la posata sai trimirt scula inapoi
Voiam sa-i scriu, dar cand am vazut ca nu avea nici un review negativ in tot anul, zic ori nu i-am trimis, ori nu lau acceptat eBay odata ce vinzatorul a acceptat returul.
Dar ca idee ma simteam asa moral nu prea bine.
De aia intreb, tu cum te simti moral cand minti pe cineva intentionat? La mine desi a fost din nestiinta tot ma simteam naspa.
Mai te numsti si Furnicuta, eu stiu ca furnicutele nu mint ori poate stiu gresit
Îi spui că ai șters mail-urile, chiar poți să le ștergi pe toate din telefon dacă nu sunt importante și să îi arăți.
Dar cine sterge mail urile dupa ce le trimite? Nu cred ca tine
Eu și mulți alții, după ce am auzit că s-au mai spart conturi de mail și s-au furat documente importante gen facturi, date bancare, adrese, poza buletinului etc.
vreau1alint întreabă: