| Alex9999999999999999999 a întrebat:

Am o intrebare si sunt curiosi de ce raspunsuri imi dati fiecare.Ce ati face daca sa zicem e sapte dimineata ajungeti intr-un oras nou,nu aveti un leu in buzunar,sunteti rupti de foame, de sete.N-aveti nimic.Care ar fi miscarile pe care le-ati face in prima zi?

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Eu am visat odata scenariul asta, era groaznic, dar m-am trezit repede apoi.
Nu stiu ce raspuns sa-ti dau, ca eu nu as ajunge in situatia aia, nu m-as duce nicaieri daca stiu ca nu am bani pe mine, nici telefon sa nu am si nimic.

Dar daca asa prin absurd daca m-ar lua unii cu forta si m-ar duce undeva in situatia aia, prima chestie ar fi sa ma duc in magazin sa mananc si sa beau ceva pe undeva asa pe sest. Intr-un supermarket din ala mare, evident f atent sa nu ma vada nimeni.

Dupa aia las ambalajul pe undeva si aia e, nu as iesi cu el afara ca sa fie furt, bine, atentie f mare sa nu fiu in zona camerelor, as lua de undeva daca sunt camere, si as cerceta zona, si acolo as manca si bea. E furt si ala, dar nu e ca si cum iesi din magazin cu ele. Dar oricum aia e, as risca putin decat sa stau asa mort de foame si sete.

Oricum faptul ca iau de la bogati, nu am mustrari de constiinta, astia cu lanturile de magazine se imbogatesc pe spatale fraierilor care lucra pe nimic, si mai chinuie si animalele in ferme pentru profit, numa sa vezi in Australia ce chinuie aia animalele in ferme, am vazut pe Youtube.
La pasari le taie ciocul (cum mai mananca alea nu stiu), ca sa nu se streseze una pe alta pentru ca stau inghesuite.
Pe langa ca iti baga mancare si scumpa si plina de chimicale.
Ei sunt miliardari si ii doare in basca ca unu moare de foame sau sete din motive care or fi, ca unu care ajunge asa are probleme clar undeva.
Daca te internezi si nu mai ai bani, te arunca afara din spital, s-a intamplat cu o romanca in Austria asta.
De astia sa imi fie mie? I-as fura de i-as rupe daca as putea.

Ca degeaba te duci unde te-ai duce, ca nimeni nu iti da nimic.

Dupa aia nu stiu ce as face, as cauta ceva de lucru sa fac ceva bani, naiba stie, asta daca raman acolo mult timp.
Daca nu, ma urc pe blat intr-un tren ceva, si vin in orasu meu daca acolo am bani, parinti, etc.

Dar in mod normal nu prea ai cum sa ajungi in situatia asta.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu aș ajunge într-un oraș nou fără bani, dar să zicem că se întâmplă. Aș da niște telefoane.

| Mosotti a răspuns (pentru J0B0MAT):

Cu ce dai telefoane daca nu ai cartela, telefon si nimic?
Cui dai telefoane? La greu nu te baga nimeni in seama. Ca daca ai parinti, nu ajungeai in situatia aia.
Dar presupunem prin absurd ca ai ajunge si nu ai familie.

Ei am luat scenariu ca m-ar lua unii cu forta si m-ar duce undeva fara nimic, ca asta e singura cale de a ajunge in situatia aia fara nimic pe mine.
Si am dat o varianta asa.

| CostinAlamariu a răspuns:

Aș căuta o fântână publică. Dacă e vară ai șanse sa găsești prin parcuri. Cu foamea mă descurc. După aș lua trenul spre casă. M-aș ascunde în baie pana termina controlorul cu biletele. Când ajung acasă am tot ce-mi trebuie. Simplu happy

| IceRope a răspuns:

M-aș duce la poliție.

| Mosotti a răspuns (pentru IceRope):

Si ce-ti face politie, iti da cu sutu-n dos, el trebuie sa manance si sa bea apa de urgenta. Nimeni nu iti da nimic.

| IceRope a răspuns (pentru Mosotti):

Probabil că așa sunt oamenii la tine în zonă, sau trăiești într-o negare continuă.

| Mosotti a răspuns (pentru IceRope):

Cand nu ai bani, nu da nimeni doi bani pe tine, mai ales politia care aia daca te vad mai asa, te iau si la misto.
La politie te duci daca cineva ti-a facut ceva, atat, nu ca nu ai nici un ban pe tine.
Asa e peste tot, nu la mine in zona.
De cand politia e societate de caritate?!

In ce sens negare?

O sa zica "si ce sa-ti facem noi daca nu ai bani pe tine?!".