Carton sau folie plastic imprimata! Sau folie autocolanta printata și lipita pe carton!
Am intrebat din ce le pot confectiona.Ce scriu pe ea, este fix problema mea
Cauta pe Google : OraJet sunt suluri de folie plastic adeziva care se printeaza pe imprimante mari *( postere -afișe) poți găsi resturi din taiere la tipografii sau firme de publicitate care le arunca 90 % din cazuri!
Scrii pe ele cu Marker sau tuburi de spray auto!
La ce proteste se anunta s-ar putea sa fie si treaba noastra mai ales ca ai anuntat ca " am fost chemata " si nu te-ai dus din propria vointa.
Atunci gaseste-ti treaba frt. "Treaba noastra" esti singurul care te-ai trezit sa imi raspunzi la o intrebare cu alta intrebare.
" mai ales ca am zis ca am fost chemata" da, am fost chemata pentru ca lumea nu prea mai are putere sa iasa la protest, si oamenii care ies, nu sunt ascultati.
Deci tu iesi la protest fara nici macar sa stii de ce nu?
Si uite asa AUR isi gaseste fraierii.
Lumea nu iese la protestul lor nu pentru ca nu mai are putere si pentru ca stie ce novici sunt pentru dezvoltarea tarii iar cei care ii voteaza sunt majoritatea analfabeti funtional si nici nu inteleg de ce sunt chemati la protest
Daca tu esti idiot si ai auzit doar de prosteste care au legatura cu politica si alegerile, nu te mai băga in seama cu mine, te rog.
Pai eu am întrebat de curiozitate... Nu ai răspuns înseamnă că E clar că te duci cu analfabeții auristi și georgesti altfel ne ziceai și nu se mai baga nimeni in seama.
Te bagi in continuare ca musca in rahat fara sa dai un raspuns corect. Daca te linistesc cu faptul ca nu are nici o legatura cu alegeri, partide si candidati, reusesti sa dormi bine la noapte?
Esti doar un prost cu o imaginatie bogata care trage concluzii din lucruri care petrec doar in mintea sa
Pai zi impotriva a ce protestezi, poate vin si eu. Ora si ziua.
Nu stim inca data si ora.Trebuie sa depuna organizatorii cerere la primarie pentru "meeting" altfel ne batem cu jandarmii. Daca vrei poti sa incepi tu de pe acum, dupa ce primim aprobarea poti sa te opresti
"Stiu ca este una ff proasta dar."
Pentru "Protestul analfabetilor functional" organizat de mizeria de AUR? Daca da, intr-adevar e, dar nu neaparat intrebarea.
Stati linistiti oameni buni ca nu imi pierd vremea cu asa cevaaa. Nu este vorba de politica, este vorba de anumite legi care privesc natura.
Wow... zi macar ca te duci la protestul aur impotriva guvernului si nu ca esti atat de imbecil/a sa mergi la protestul de sustinere a lui G.
De fapt, daca ai fost chemata nici nu stii de ce te duci.
Nu este protest in politica.Este o anumita lege pe care incercam sa o schimbam