| danaalin2002 a întrebat:

am o intrebare va rog! A fost arestat pe 12 Decembrie ideea este ca nu a facut absolut nimic! s-a bagat pentru 2 romani in Danemarca pe care i-a prins pe strada cu o punga Ruseasca si m-am ingrijorat si nu stiu absolut nimic nu a sunat deloc acasa ziarele din Dk. spun ca cel nevinovat este in arest preventiv pana pe data de 29 Decembrie este posibil sa ii dea drumul mai devreme? Ce proceduri sunt acolo? Ajutati-ma va rog.sa stiu ce pot face din Bucuresti! sa-mi salvez tatal a crezut ca este ca in Romania. te bagi si ajuti si iti iei si tu pedeapsa! Ce pot face? tatal meu s-a dus sa cante suntem familie de muzicieni si s-a bagat pentru prietenii lui nestiind ce fac ei acolo!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cel mai bine e sa stai si sa astepti, nu te baga ca nu se stie niciodata, daca pe 29 ii da drumu atunci asa ar trebui sa fie

| danaalin2002 explică (pentru mona):

Ma gandesc si eu.iti dai seama ca nu stiu nimic de 2 saptamani

| mona a răspuns (pentru danaalin2002):

Eu sper sa primesti vesti bune in curand... poate se intampla vreo minune acum de craciun

| danaalin2002 explică (pentru mona):

Vai...ce m-as bucuraaa! as fii cea mai fericita a vrut sa faca o fapta buna.si l-a bagat la complicitate cu aia 2sad nu stiu ce sa fac am sunat ambasada dar a zis ca nu stie nimic! ma gandesc la tot felul de ideii am aflat de el printr-un prieten m-a sunat de acolo si mi-a spus ce s-a intamplat se poate sa ii dea drumul mai devreme de 29 Decembrie?

| mona a răspuns (pentru danaalin2002):

Daca legile sunt ca la noi atunci nu cred ca ii da drumu mai repede, de ce nu iei legatura cu prietenu de acolo poate stie ceva