| tpu_ank a întrebat:

Am o intrebare : voi ati venit aici sa va gasiti perechea sau sa ii ajutati pe cei care totusi sufera?

Răspuns Câştigător
| sese a răspuns:

Nu este un site de matrimoniale si nici mama ranitilor.

28 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ancutzic94, nu asta e rostul nostru pe TPU, eu am pereche de 35 de ani, am 5 copii.Incerc in limita cunostintelor mele sa -i ajut pe ceilalti useri.

| hândel a răspuns:

Cei care sufera sunt in centre speciale sa primeasca ajutor nu pe TPU. Aici intra toti cei care vor o sursa alternativa de intretinere a timpului liber. Cu ce te deranjeaza pe tine ca X isi cauta un Y? Nu mai fii rea ancutzic shame on you shame on you

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am pereche deja, si majoritatea membrilot TPU stiu asta, deci nu am venit "la agatat".

mira
| mira a răspuns:

In mod sigur pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Shin
| Shin a răspuns:

Da ! Si eu am venti aici ca sa-mi gasesc perechea.
S h i n

Shin
| Shin a răspuns:

Da! Si eu am venti aici ca sa-mi gasesc perechea.
S h i n

auran
| auran a răspuns:

Eu am deja pereche, asa ca nu fac decat sa ajut sau conversez cu colegii si prietenii de aici

mlm
| mlm a răspuns:

Sint pe acest site sa ajut, sa pot da cit mai multe raspunsuri care pot ajuta, nu sa-mi gasesc perechea, am deja pereche, am vazut ca sint persoane care cauta pe acest site astfel de lucruri, dar dragilor nu uitati un lucru, acesta este un site care iti poate oferi intrebari si raspunsuri cu scop informativ si de ce nu te poate informa pentru mai departe.Nu cred ca ati gasit siteul respectiv pentru astfel de lucruri, adica matrimoniale, sint destule siteuri care pot face ceea ce doriti.Imi pare rau pentru unii ca inca nu au inteles lucrul acesta, sper sa nu va suparati prea tare pe mine dar imi place sa spun lucrurilor pe nume.Ancutzic94,nu este vb de tine, cei ce sint in cauza se vor simti si singuri, bafta multa iti doresc si cit mai multe raspunsuri si intrebari utile.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Principalul scop al celor mai multi useri este acela de a fi Toti Pentru Unul. Daca, se intampla ca pe masura ce se cunosc mai bine, datorita conversatiilor, intrebarilor si raspunsurilor, doua persoane sa constate ca au puncte de vedere convergente, nu este absolut nimic rau in a se cupla. Doamne ajuta!

| Elly4all a răspuns:

Buna, eu una sunt de acord cu Amar nu am venit aici sa ne gasim pereche dar si ce daca daca ne-am gasio?, .nu vad nimic rau in acest lucru.eu nu vreau o relatie pe acest site dar am vrut sa zic asa.in fond sunt de acord cu prietenia de amicitie, sa fim toti unul pentru altul cand avem nevoie de ajutor.
Am citit intrebarea ta legata de viata ta si am observat ca treci prin multe nedreptati., eu una nu t-i-am raspuns pentru ca nu stiiu efectiv ce sa-ti scriu si ce sa te indrum sa faci.nu cred ca sunt in masura de a da sfaturi.mai ales daca nu ma pot pune in situatia ta.imi pare rau si sper ca daca vei vedea pe acest site multi oameni care se cearta( des intalnit atei vs. crestini) sa nu pui si tu la suflet.mult noroc in continuare si ai grija nu te gandi la sinucidere ca nu este bine ce facI.si daca te referi la cuv. spune cateodata''dragals'' de cativa de pe acest site eu cred ca doar fac glume, sau sunt prieteni si inaafara sitelui.winking
ByehappyElly

| ioanaa a răspuns:

Sunt aici pentru ca imi place sa ajut. Nu am pe nimeni, nu as avea nici nimic impotriva daca as cunoaste un membru TPU si as avea o relatie de lunga durata, dar nu asta e obiectivul meu cand intru pe site.

| ioanaa a răspuns:

Grim. spune-mi ca si tu esti un geniu neinteles ( ca si mine) si de aia esti singur. Daca da, pai vino la mine, sa scapam amandoi de singuratatea asta urata big grin

| Mya a răspuns:

Nu neaparat pe cei care "sufera"...fiindca nu toate intrebarile sunt despre dragoste.Eu sunt aici din mai multe motive:imi place sa impartasesc din putina experienta pe care o am pana acum; pentru a aduna noi informatii, chiar am avut de invatat din unele intrebari/raspunsuri, felul in care se pun anumite probleme; lipsa de ocupatie; amuzament... dar nu si pentru a ma combina.Sunt multumita de viata reala pe care o am.

| tukhey23 a răspuns:

Daca se ofera cineva laughing

| Criiss16 a răspuns:

Pai eu cel putin incerc sa ajut cat pot.Si ce are daca altii isi gasesc perechea aici? Nu asta conteaza.

| claudya a răspuns:

Tu de ce esti pe TPU?

| Wtf9000 a răspuns:

Da, eu as vrea sa-mi gasesc perechea pe aici.

| Wtf9000 a răspuns:

Buna ioanaa. Vrei sa fim impreuna, si sa avem o relatie de lunga durata?

| funnymantm a răspuns:

Cica "Da" laughing ce-l mai tare raspuns. sec laughing

| knnight a răspuns:

Poy eu am intrat aici, deoarece imi plase sa ajtbig grin, j daca vine j o relatie, e bine venitahee hee

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| friedaka a răspuns:

Pentru prima parte nu sunt candidata, asa ca ramane a 2 a varianta: daca pot sa ajut.

| mikiscence a răspuns:

N-am crezut niciodata in imperecherea via computerlaughinge o idiotenie... e si o zicala:adults with imaginary lovers are stupid!laughingeu sunt aici sa ma amuz.ca asa intrebari de oameni suferinzi nu prea am vazutlaughingsi mai sunt aici pentru ca nu am prieteni(nici unul)si ma plictisesc de moarte! si daca se nimereste ca raspunsul meu sa fie de ajutor .amuzant .stupid...etc.atunci sunt multumita...:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ups,... e rost de sarmale, fripturică și tort iar plata pe caiet la primul salariu?
Eu sunt aici pentru a ajuta. Nimic mai mult.
Dacă ceilalți îți găsesc perechea printre prieteni, nu am nimic împotrivă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 10 anisi vreau o iubita big grin

| robytzu a răspuns:

Sa mi gasesc perechea