Si eu sunt asa.si din cauza asta am pierdut multe...Am ajus sa stau intinsa incontinu fara sa fac nimic, am icneput sa nu ma mai intereseze nimic, sa fiu trista tot timpu, fara energie si vlaga in mine, si fata mi s-a schimbat. si acum nu mais tiu cum sa imi revin la loc.Eu zic scapa de asta pana nu ii prea tarziu
Buna, tinand cont ca e sambata si nu merg la scoala, e clara treaba! Nu am chef de nimic...
Hmm, azi am chef de dans... Lenea nu prea exista in aceste momente, poate din cauza ca a rasarit soarele
Bye!
Nu mi-e asa lene, dar ma plictisesc e monoton sa stai in casa afara a nins zapada s-a topit bla bla, as fi mers la sanie... ce aiurea zi
Vin şi eu la spartul târgului, vorba aia. Lene, lene. Câteodată, nici nenea din "Povestea unui om leneş", nu mă întrece.
Ha ha ha, nu ai nici un corespondet la lenea ce o porti daca abia acum ai ajuns sa raspunzi avand in vedere ca intrebarea e pusa acum doi ani.
Am şi specificat, bre. Că vin la spartul târgului. Dar nu am ce să fac şi să răspund la întrebările tale e o activitate interesantă.
Si un melc ajungea inaintea ta.
Să vezi de nu-ţi răspund la toate întrebările astea vechi! Să moară Hombre de ciudă.
Din ce timpuri vii si cum ai aterizat tocmai aici razpunzand la o intrebare de acum doi ani?
Din viitor dar, acum sunt in trecut pe intrebarea ta.
Aaaa esti Samantha sau mama Omida?
Daca te referi la anumiti useri, nu. Mujer
Nu ma refer la nici un user, era doar o gluma. Am o curiozitate, de ce nu apari in chenarul din stanga sub "notificari" cand imi raspunzi? Sau la juniori nu apare? Habar am de regulile astea.
Ma gandeam ca glumesti, dar nu stiu cine e mai exact Samantha. Mama omida stiu ca e o vrajitoare, parca...
Probabil din cauza mea, fiindca sunt pe proxy. Chenarul meu e aiurit rau.
Era candva un serial "Ce vraji a mai facut nevasta mea "Samantha era vrajitoare.
Nu prea le stiu, nu ma uit la televizor. Eu habar n-am nici acum, ce e Simona Senzual si mai sunt cateva femei care apar la TV. Nu sunt in pas cu banalitatile romaniei
Deci, sintagma "Ce e Simona Senzual..." a făcut totul. Bine că n-ai zis cine e. Ce e? Uh! Câte cuvinte n-ar descrie făptura magnifică care o întruchipează, dar sunt atât de inexpresive...
Pai este o parasuta de unica folosinta
Cam aşa ceva...
AdrianaBacescu întreabă: