| Hombre a întrebat:

Am o lene de ma doare, voi cum stati ea?

Răspuns Câştigător
| Daiana90 a răspuns:

Si eu sunt asa.si din cauza asta am pierdut multe...Am ajus sa stau intinsa incontinu fara sa fac nimic, am icneput sa nu ma mai intereseze nimic, sa fiu trista tot timpu, fara energie si vlaga in mine, si fata mi s-a schimbat. si acum nu mais tiu cum sa imi revin la loc.Eu zic scapa de asta pana nu ii prea tarziuwinking

23 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, tinand cont ca e sambata si nu merg la scoala, e clara treaba! Nu am chef de nimic...

| Ea12345 a răspuns:

Avand in vedere ca stau la calculator, se intelege tongue

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Hmm, azi am chef de dans... Lenea nu prea exista in aceste momente, poate din cauza ca a rasarit soarelehappy
Bye!

| micurutza2005 a răspuns:

Nu mi-e asa lene, dar ma plictisesc e monoton sa stai in casa afara a nins zapada s-a topit bla bla, as fi mers la sanie... ce aiurea zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt putin lenesa azi pentru ca ma doare in ultimul hal spatele, nu stiu ce prostie am facut da in finebatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi am iesit putin cu prietenii. Dar acum, m-a coplesit si pe mine aceasta starehee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vin şi eu la spartul târgului, vorba aia. Lene, lene. Câteodată, nici nenea din "Povestea unui om leneş", nu mă întrece.

| Hombre explică (pentru anonim_4396):

Ha ha ha, nu ai nici un corespondet la lenea ce o porti daca abia acum ai ajuns sa raspunzi avand in vedere ca intrebarea e pusa acum doi ani. rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Am şi specificat, bre. Că vin la spartul târgului. phbbbbt Dar nu am ce să fac şi să răspund la întrebările tale e o activitate interesantă. laughing

| Hombre explică (pentru anonim_4396):

Si un melc ajungea inaintea ta. rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

phbbbbt Să vezi de nu-ţi răspund la toate întrebările astea vechi! Să moară Hombre de ciudă. phbbbbt

| MauiStatue a răspuns:

Fug de lenea asta dar, ma ajunge din urma.

| Hombre explică (pentru MauiStatue):

Din ce timpuri vii si cum ai aterizat tocmai aici razpunzand la o intrebare de acum doi ani? rolling on the floor

| MauiStatue a răspuns (pentru Hombre):

Din viitor dar, acum sunt in trecut pe intrebarea ta. tongue

Aaaa esti Samantha sau mama Omida? rolling on the floor

Daca te referi la anumiti useri, nu. Mujer

Nu ma refer la nici un user, era doar o gluma. Am o curiozitate, de ce nu apari in chenarul din stanga sub "notificari" cand imi raspunzi? Sau la juniori nu apare? Habar am de regulile astea.

Ma gandeam ca glumesti, dar nu stiu cine e mai exact Samantha. Mama omida stiu ca e o vrajitoare, parca...
Probabil din cauza mea, fiindca sunt pe proxy. Chenarul meu e aiurit rau.

Era candva un serial "Ce vraji a mai facut nevasta mea "Samantha era vrajitoare.

Nu prea le stiu, nu ma uit la televizor. Eu habar n-am nici acum, ce e Simona Senzual si mai sunt cateva femei care apar la TV. Nu sunt in pas cu banalitatile romaniei laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru MauiStatue):

Deci, sintagma "Ce e Simona Senzual..." a făcut totul. Bine că n-ai zis cine e. Ce e? Uh! Câte cuvinte n-ar descrie făptura magnifică care o întruchipează, dar sunt atât de inexpresive...

| MauiStatue a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai este o parasuta de unica folosinta laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru MauiStatue):

laughing Cam aşa ceva...